De Kampert b.v.b.a

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • De Kampert b.v.b.a
Private companiesFood Stores • De Kampert b.v.b.a

Contactgegevens De Kampert b.v.b.a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kampert b.v.b.a: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kampert b.v.b.a

Regio (region): Grote Brogel, 3990 - BE, België

Adres (address): Kruisakkerweg 2, België

Telefoon (phone): 3211635480 3211635480

Fax (fax): 3211610048 3211610048

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kampert b.v.b.a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kampert b.v.b.a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kampert b.v.b.a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kampert b.v.b.a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kampert b.v.b.a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kampert b.v.b.a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kampert b.v.b.a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kampert b.v.b.a
Products information De Kampert b.v.b.a

BTW identificatienummer (tax): BE09087860107
Ondernemingsnummer: 9245788574
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Kampert b.v.b.a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kampert b.v.b.a
(Get full report from official database of BE for De Kampert b.v.b.a)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kampert b.v.b.a
Addition kinds of activities for De Kampert b.v.b.a

209799. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
504499. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
32720711. Piling, prefab beton | Piling, prefabricated concrete
37920000. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
59410100. Visserijapparatuur | Fishing equipment
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies

Werken bij De Kampert b.v.b.a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kampert b.v.b.a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kampert b.v.b.a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kampert b.v.b.a. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Deeltijdse poetshulp/Onderhoudsmedewerker 12uren/week (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker voor het poetsen van motorhomes. Dit altijd op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u tot 13u. U zorgt er voor dat de motorhomes er terug als nieuw uitzien om terug verhuurd te worden. Uw takenpakket zou als volgt zijn Poetsen van het interieur Van onze huurwagens voor zij vertrekken of wanneer zij terug komen Van de tweedehands en nieuw te leveren motorhomes Interieur motorhomes showroom Poetsen : shop

  • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van De Kampert b.v.b.a in sociale netwerken
Look for responds of De Kampert b.v.b.a in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kampert b.v.b.a. Laat een reactie achter voor De Kampert b.v.b.a. De Kampert b.v.b.a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kampert b.v.b.a. Leave a respond for De Kampert b.v.b.a. De Kampert b.v.b.a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kampert b.v.b.a op de google maps. Adres en contacten De Kampert b.v.b.a
Location of De Kampert b.v.b.a on the google maps. Address and contacts of De Kampert b.v.b.a

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kampert b.v.b.a De Kampert b.v.b.a: All Wheels NV | IMPRIMERIE DESHORME SA | BERTRAND-TOURNEUR | Saeys NV | P N O Poorts N.V.

Other related companies as De Kampert b.v.b.a: All Wheels NV | IMPRIMERIE DESHORME SA | BERTRAND-TOURNEUR | Saeys NV | P N O Poorts N.V.

De Kampert b.v.b.a is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Grote Brogel, 3990 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kampert b.v.b.a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09087860107. Het bedrijf De Kampert b.v.b.a bevindt zich op het adres: Kruisakkerweg 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 454,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Kampert b.v.b.a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Kampert b.v.b.a is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kampert b.v.b.a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kampert b.v.b.a, openstaande posities, locatie van De Kampert b.v.b.a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Kampert b.v.b.a is a company, that was registered 2008 in Grote Brogel, 3990 - BE region, Belgium. Full name of company is De Kampert b.v.b.a, company assigned to the tax number BE09087860107. The company De Kampert b.v.b.a is located at the address: Kruisakkerweg 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 454,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Kampert b.v.b.a were not found.
The main activity of De Kampert b.v.b.a is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kampert b.v.b.a is not available. You also can look at reviews of De Kampert b.v.b.a, open positions, location of De Kampert b.v.b.a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kampert b.v.b.a, Grote Brogel, 3990 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kampert b.v.b.a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kampert b.v.b.a, Grote Brogel, 3990 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kampert b.v.b.a, employees, financial statistics.