David de Lossy, Stanley

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • David de Lossy, Stanley
Private companiesTobacco Products • David de Lossy, Stanley

Contactgegevens David de Lossy, Stanley: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data David de Lossy, Stanley: address, phone, fax, email, website, opening hours

David de Lossy, Stanley

Regio (region): Brussels Brussels - BE, België

Adres (address): av des aubepines 38, België

Telefoon (phone): +32 (10) 712-48-30 +32 (10) 712-48-30

Fax (fax): +322 374 79 67 +322 374 79 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) David de Lossy, Stanley: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "David de Lossy, Stanley"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "David de Lossy, Stanley"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van David de Lossy, Stanley, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen David de Lossy, Stanley. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of David de Lossy, Stanley, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees David de Lossy, Stanley. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti David de Lossy, Stanley
Products information David de Lossy, Stanley

BTW identificatienummer (tax): BE03499114990
Ondernemingsnummer: 5876281738
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in David de Lossy, Stanley zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor David de Lossy, Stanley
(Get full report from official database of BE for David de Lossy, Stanley)

Aanvulling soorten activiteiten voor David de Lossy, Stanley
Addition kinds of activities for David de Lossy, Stanley

2041. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
153100. Operatieve bouwers | Operative builders
964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
22210409. Rayon breedgeweven stoffen | Rayon broadwoven fabrics
22210901. Elastische stoffen, synthetische vezels en zijden | Elastic fabrics, manmade fiber and silk
35419906. Huiswerkmachine gereedschapsmachines, metaalbewerking | Home workshop machine tools, metalworking

Werken bij David de Lossy, Stanley: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in David de Lossy, Stanley: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor David de Lossy, Stanley. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for David de Lossy, Stanley. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

Zoek naar antwoorden van David de Lossy, Stanley in sociale netwerken
Look for responds of David de Lossy, Stanley in social networks

Lees alle opmerkingen voor David de Lossy, Stanley. Laat een reactie achter voor David de Lossy, Stanley. David de Lossy, Stanley bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for David de Lossy, Stanley. Leave a respond for David de Lossy, Stanley. David de Lossy, Stanley on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie David de Lossy, Stanley op de google maps. Adres en contacten David de Lossy, Stanley
Location of David de Lossy, Stanley on the google maps. Address and contacts of David de Lossy, Stanley

Andere gerelateerde bedrijven als come David de Lossy, Stanley David de Lossy, Stanley: AMPHORE-VERFAILLIE | Racletta NV | DRAFAB GREEN | Joseph Slimani | PATRICK VD DRIESSCHE

Other related companies as David de Lossy, Stanley: AMPHORE-VERFAILLIE | Racletta NV | DRAFAB GREEN | Joseph Slimani | PATRICK VD DRIESSCHE

David de Lossy, Stanley is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is David de Lossy, Stanley, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03499114990. Het bedrijf David de Lossy, Stanley bevindt zich op het adres: av des aubepines 38. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in David de Lossy, Stanley zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van David de Lossy, Stanley is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van David de Lossy, Stanley is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van David de Lossy, Stanley, openstaande posities, locatie van David de Lossy, Stanley op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

David de Lossy, Stanley is a company, that was registered 2013 in Brussels Brussels - BE region, Belgium. Full name of company is David de Lossy, Stanley, company assigned to the tax number BE03499114990. The company David de Lossy, Stanley is located at the address: av des aubepines 38. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in David de Lossy, Stanley were not found.
The main activity of David de Lossy, Stanley is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of David de Lossy, Stanley is not available. You also can look at reviews of David de Lossy, Stanley, open positions, location of David de Lossy, Stanley on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over David de Lossy, Stanley, Brussels Brussels - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf David de Lossy, Stanley, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about David de Lossy, Stanley, Brussels Brussels - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company David de Lossy, Stanley, employees, financial statistics.