AMPHORE-VERFAILLIE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • AMPHORE-VERFAILLIE
Private companiesTobacco Products • AMPHORE-VERFAILLIE

Contactgegevens AMPHORE-VERFAILLIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMPHORE-VERFAILLIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMPHORE-VERFAILLIE

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Stationsdreef 160,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 86 50 051 22 86 50

Fax (fax): 051 22 99 31 051 22 99 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMPHORE-VERFAILLIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMPHORE-VERFAILLIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMPHORE-VERFAILLIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMPHORE-VERFAILLIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMPHORE-VERFAILLIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMPHORE-VERFAILLIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMPHORE-VERFAILLIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMPHORE-VERFAILLIE
Products information AMPHORE-VERFAILLIE

BTW identificatienummer (tax): BE01949768066
Ondernemingsnummer: 6681304931
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AMPHORE-VERFAILLIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMPHORE-VERFAILLIE
(Get full report from official database of BE for AMPHORE-VERFAILLIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMPHORE-VERFAILLIE
Addition kinds of activities for AMPHORE-VERFAILLIE

521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
32990103. Glimmer, gelamineerd | Mica, laminated
38290200. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
39490103. Rijden, golf, elektronisch | Driving ranges, golf, electronic
51549902. Vee | Cattle
51980101. calcimines | Calcimines
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government

Werken bij AMPHORE-VERFAILLIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMPHORE-VERFAILLIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMPHORE-VERFAILLIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMPHORE-VERFAILLIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • chauffeur CE internationaal huifwagen (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als chauffeur CE nationaal ziet jou takenpakket er als volgt uit: je vervoert voornamelijk producten voor grootwarenhuizen (conserven bier limonade...) je zal weinig moeten zelf laden/lossen; wel afriemen je belevert ongeveer 2 klanten per dag de ritten zijn voornamelijk naar Duitsland laden en in België lossen

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • CHAUFFEUR CE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het takenpakket bestaat uit: - Je vervoert de bestelde goederen van het distributiecentrum naar de winkels - Je laadt en lost de goederen met een elektrische transpallet

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • M2Q - Senior Test Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van experts bij M2Q (deel van de Cronos Groep) te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een ervaren en gedreven Senior Test Analyst. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière ? Wil jij graag ons team en onze producten naar een hoger niveau tillen? Misschien ben jij dan wel dé persoon waarnaar wij op zoek zijn.   Met een grote focus op, en een sterk geloof in de principes, tools en ontwikkelingen in software testing, kunnen wij jou een opportuniteit aanbieden om mee te werken aan complexe en uitdagende projecten binnen jouw expertisegebied. Dit in combinatie met voldoende ruimte voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden zodat jijzelf als expert on top of your game blijft.   "Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijf van de nieuwste ontiwkkelingen binnen je vakgebeid zodat je deze kan toepassen op het werk."     Jouw takenpakket Je adviseert met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken, testomgeving. Je maakt en onderhoudt (gedurende de looptijd van het testtraject) testspecificaties (logische en fysieke), uitgaande van de voorgeschreven methoden en technieken. Je levert input voor testplannen; verdeling van het systeem naar te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties. Je coördineert als Lead Tester de inzet van de Test Engineers voor het uitvoeren van testgevallen. Je adviseert de Test Manager en in bepaalde projecten neem je de rol op van Test Coördinator.   Jouw ervaring en expertise Je hebt minstens 3 jaar ervaring in software testing Je hebt kennis van ISTQB, TMap en geautomatiseerd testen en testtools. Je bent in het bezit van het ISTQB certificaat of bereid om het te behalen. Het Advanced Test Analist certificaat is een plus. Je hebt kennis van het V-model en kan het toepassen op verschillende projecten. Je hebt oog voor detail en je bent kwaliteitsgericht. Kennis hebben van een aantal analyse - modelling tools is een pluspunt. Je hebt een grondige ervaring met en kennis van "Gestructureerd Testen" en de meest courante test methodologieën. Je bent stressbestendig Je hebt kennis van het Nederlands en Engels, Frans is een plus.   Wat wij jou bieden Je wordt deel van een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Je ontvangt een competitief salaris en een compleet voordelen pakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, verzekeringen, Cronos Care voordelen etc.) Je werkt in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group. Je krijgt ruimschoots de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en knowledge sharing events Afhankelijk van jouw motivatie, ambities en prestaties kunnen wij jou tal van interessante doorgroeimogelijkheden aanbieden   Heb je interesse of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contact gegevens en CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van AMPHORE-VERFAILLIE in sociale netwerken
Look for responds of AMPHORE-VERFAILLIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMPHORE-VERFAILLIE. Laat een reactie achter voor AMPHORE-VERFAILLIE. AMPHORE-VERFAILLIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMPHORE-VERFAILLIE. Leave a respond for AMPHORE-VERFAILLIE. AMPHORE-VERFAILLIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMPHORE-VERFAILLIE op de google maps. Adres en contacten AMPHORE-VERFAILLIE
Location of AMPHORE-VERFAILLIE on the google maps. Address and contacts of AMPHORE-VERFAILLIE

Andere gerelateerde bedrijven als come AMPHORE-VERFAILLIE AMPHORE-VERFAILLIE: Shainydiam BVBA | Pelegrie NV | Lim-It | De Winter Jules B.V.B.A. | Enteco N.V.

Other related companies as AMPHORE-VERFAILLIE: Shainydiam BVBA | Pelegrie NV | Lim-It | De Winter Jules B.V.B.A. | Enteco N.V.

AMPHORE-VERFAILLIE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is AMPHORE-VERFAILLIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01949768066. Het bedrijf AMPHORE-VERFAILLIE bevindt zich op het adres: Stationsdreef 160,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 899,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AMPHORE-VERFAILLIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMPHORE-VERFAILLIE is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMPHORE-VERFAILLIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMPHORE-VERFAILLIE, openstaande posities, locatie van AMPHORE-VERFAILLIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMPHORE-VERFAILLIE is a company, that was registered 1996 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is AMPHORE-VERFAILLIE, company assigned to the tax number BE01949768066. The company AMPHORE-VERFAILLIE is located at the address: Stationsdreef 160,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 899,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AMPHORE-VERFAILLIE were not found.
The main activity of AMPHORE-VERFAILLIE is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AMPHORE-VERFAILLIE is not available. You also can look at reviews of AMPHORE-VERFAILLIE, open positions, location of AMPHORE-VERFAILLIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMPHORE-VERFAILLIE, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMPHORE-VERFAILLIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMPHORE-VERFAILLIE, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMPHORE-VERFAILLIE, employees, financial statistics.