DMV SOFTWARE BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DMV SOFTWARE BVBA
Private companiesBusiness Services • DMV SOFTWARE BVBA

Contactgegevens DMV SOFTWARE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DMV SOFTWARE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DMV SOFTWARE BVBA

Regio (region): Olen, 2250 - BE, België

Adres (address): Hoogbuul 43, België

Telefoon (phone): +32 (53) 806-64-22 +32 (53) 806-64-22

Fax (fax): 3214286618 3214286618

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DMV SOFTWARE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DMV SOFTWARE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DMV SOFTWARE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DMV SOFTWARE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DMV SOFTWARE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DMV SOFTWARE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DMV SOFTWARE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DMV SOFTWARE BVBA
Products information DMV SOFTWARE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08499816894
Ondernemingsnummer: 6173736572
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DMV SOFTWARE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DMV SOFTWARE BVBA
(Get full report from official database of BE for DMV SOFTWARE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DMV SOFTWARE BVBA
Addition kinds of activities for DMV SOFTWARE BVBA

011600. Soja bonen | Soybeans
14990400. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
17319901. Bankinstallatie en service | Banking machine installation and service
21319900. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
28699923. Hydraulische vloeistoffen, synthetische basis | Hydraulic fluids, synthetic base
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass
35489902. Soldeerapparatuur, behalve hand soldeerbouten | Soldering equipment, except hand soldering irons
35719903. minicomputers | Minicomputers
38510101. Brillen, lenzen en frames | Eyeglasses, lenses and frames
82990102. Keramische school | Ceramic school

Werken bij DMV SOFTWARE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DMV SOFTWARE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DMV SOFTWARE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DMV SOFTWARE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van DMV SOFTWARE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DMV SOFTWARE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DMV SOFTWARE BVBA. Laat een reactie achter voor DMV SOFTWARE BVBA. DMV SOFTWARE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DMV SOFTWARE BVBA. Leave a respond for DMV SOFTWARE BVBA. DMV SOFTWARE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DMV SOFTWARE BVBA op de google maps. Adres en contacten DMV SOFTWARE BVBA
Location of DMV SOFTWARE BVBA on the google maps. Address and contacts of DMV SOFTWARE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DMV SOFTWARE BVBA DMV SOFTWARE BVBA: Lasco BVBA | PAS-Publi Art Shirt NV | ELECTRO BIESMANS | Centre de Médecine & d'Etudes | Hantson Paul SA

Other related companies as DMV SOFTWARE BVBA: Lasco BVBA | PAS-Publi Art Shirt NV | ELECTRO BIESMANS | Centre de Médecine & d'Etudes | Hantson Paul SA

DMV SOFTWARE BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Olen, 2250 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DMV SOFTWARE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08499816894. Het bedrijf DMV SOFTWARE BVBA bevindt zich op het adres: Hoogbuul 43. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DMV SOFTWARE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DMV SOFTWARE BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DMV SOFTWARE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DMV SOFTWARE BVBA, openstaande posities, locatie van DMV SOFTWARE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DMV SOFTWARE BVBA is a company, that was registered 2004 in Olen, 2250 - BE region, Belgium. Full name of company is DMV SOFTWARE BVBA, company assigned to the tax number BE08499816894. The company DMV SOFTWARE BVBA is located at the address: Hoogbuul 43. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DMV SOFTWARE BVBA were not found.
The main activity of DMV SOFTWARE BVBA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DMV SOFTWARE BVBA is not available. You also can look at reviews of DMV SOFTWARE BVBA, open positions, location of DMV SOFTWARE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DMV SOFTWARE BVBA, Olen, 2250 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DMV SOFTWARE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DMV SOFTWARE BVBA, Olen, 2250 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DMV SOFTWARE BVBA, employees, financial statistics.