DIMA COMPUTERS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DIMA COMPUTERS
Private companiesMotion Pictures • DIMA COMPUTERS

Contactgegevens DIMA COMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIMA COMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIMA COMPUTERS

Regio (region): Kortrijk - BR - 8500 - BE, België

Adres (address): Brugsesteenweg 161, België

Telefoon (phone): +32-56-364140 +32-56-364140

Fax (fax): +32 (15) 382-80-87 +32 (15) 382-80-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIMA COMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIMA COMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIMA COMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIMA COMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIMA COMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIMA COMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIMA COMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIMA COMPUTERS
Products information DIMA COMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE06807647705
Ondernemingsnummer: 4366210937
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DIMA COMPUTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIMA COMPUTERS
(Get full report from official database of BE for DIMA COMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIMA COMPUTERS
Addition kinds of activities for DIMA COMPUTERS

275906. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
22119925. Wignan, katoen | Wignan, cotton
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
38260106. Nephelometers, behalve meteorologische | Nephelometers, except meteorological
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij DIMA COMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIMA COMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIMA COMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIMA COMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • Internal Sales support - Groeiende firma actief in de bouwsector - Regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een Internal Sales support.  Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:  Je maakt telefonische afspraken op basis van de binnenkomende leads.  Je detecteert de behoeften van potentiële klanten.  Je overtuigt klanten om een bezoek te plannen met één van de interne vertegenwoordigers. Je volgt de afspraken op van de vertegenwoordigers.  Je houdt de dossiers up to date.  Je staat in voor een aantal administratieve taken: creactie van verkochte dossiers, input van info in het CRM-pakket,...

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

Zoek naar antwoorden van DIMA COMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of DIMA COMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIMA COMPUTERS. Laat een reactie achter voor DIMA COMPUTERS. DIMA COMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIMA COMPUTERS. Leave a respond for DIMA COMPUTERS. DIMA COMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIMA COMPUTERS op de google maps. Adres en contacten DIMA COMPUTERS
Location of DIMA COMPUTERS on the google maps. Address and contacts of DIMA COMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIMA COMPUTERS DIMA COMPUTERS: Winnen M BVBA | JMC GREEN SERVICES | Schutters NV | Decoranda BVBA | Elgetrim SA

Other related companies as DIMA COMPUTERS: Winnen M BVBA | JMC GREEN SERVICES | Schutters NV | Decoranda BVBA | Elgetrim SA

DIMA COMPUTERS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kortrijk - BR - 8500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DIMA COMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06807647705. Het bedrijf DIMA COMPUTERS bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 161. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DIMA COMPUTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIMA COMPUTERS is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIMA COMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIMA COMPUTERS, openstaande posities, locatie van DIMA COMPUTERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIMA COMPUTERS is a company, that was registered 2014 in Kortrijk - BR - 8500 - BE region, Belgium. Full name of company is DIMA COMPUTERS, company assigned to the tax number BE06807647705. The company DIMA COMPUTERS is located at the address: Brugsesteenweg 161. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DIMA COMPUTERS were not found.
The main activity of DIMA COMPUTERS is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIMA COMPUTERS is not available. You also can look at reviews of DIMA COMPUTERS, open positions, location of DIMA COMPUTERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIMA COMPUTERS, Kortrijk - BR - 8500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIMA COMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIMA COMPUTERS, Kortrijk - BR - 8500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIMA COMPUTERS, employees, financial statistics.