Decoranda BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Decoranda BVBA
Private companiesMotion Pictures • Decoranda BVBA

Contactgegevens Decoranda BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decoranda BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decoranda BVBA

Regio (region): Maldegem, België

Adres (address): Krommewege 40B,9990, België

Telefoon (phone): 050 71 36 54 050 71 36 54

Fax (fax): 050 71 95 19 050 71 95 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decoranda BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decoranda BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decoranda BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decoranda BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decoranda BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decoranda BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decoranda BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decoranda BVBA
Products information Decoranda BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02827850341
Ondernemingsnummer: 9797302246
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Decoranda BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decoranda BVBA
(Get full report from official database of BE for Decoranda BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decoranda BVBA
Addition kinds of activities for Decoranda BVBA

103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
131101. Ruwe aardolie en aardgasproductie | Crude petroleum and natural gas production
306907. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
26750204. Jacquard (textiel weven) kaarten: van aangekochte materialen | Jacquard (textile weaving) cards: from purchased materials
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes

Werken bij Decoranda BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decoranda BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decoranda BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decoranda BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van Decoranda BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Decoranda BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decoranda BVBA. Laat een reactie achter voor Decoranda BVBA. Decoranda BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decoranda BVBA. Leave a respond for Decoranda BVBA. Decoranda BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decoranda BVBA op de google maps. Adres en contacten Decoranda BVBA
Location of Decoranda BVBA on the google maps. Address and contacts of Decoranda BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Decoranda BVBA Decoranda BVBA: Auto Satellites-Charleroi Motors SA | PTR Industrie SPRL | Autoklima | Amalgale's | A SERVICES

Other related companies as Decoranda BVBA: Auto Satellites-Charleroi Motors SA | PTR Industrie SPRL | Autoklima | Amalgale's | A SERVICES

Decoranda BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Maldegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Decoranda BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02827850341. Het bedrijf Decoranda BVBA bevindt zich op het adres: Krommewege 40B,9990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 645,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Decoranda BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decoranda BVBA is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decoranda BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decoranda BVBA, openstaande posities, locatie van Decoranda BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Decoranda BVBA is a company, that was registered 2008 in Maldegem region, Belgium. Full name of company is Decoranda BVBA, company assigned to the tax number BE02827850341. The company Decoranda BVBA is located at the address: Krommewege 40B,9990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 645,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Decoranda BVBA were not found.
The main activity of Decoranda BVBA is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Decoranda BVBA is not available. You also can look at reviews of Decoranda BVBA, open positions, location of Decoranda BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decoranda BVBA, Maldegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decoranda BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decoranda BVBA, Maldegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decoranda BVBA, employees, financial statistics.