CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL
Private companiesTobacco Products • CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL

Contactgegevens CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Hoogstraat 81-85,1000, België

Telefoon (phone): 02 512 76 10 02 512 76 10

Fax (fax): 02 513 37 30 02 513 37 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL
Products information CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01441650390
Ondernemingsnummer: 5002044677
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL
(Get full report from official database of BE for CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL
Addition kinds of activities for CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL

4932. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
508200. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
22990303. Draad: linnen, hennep of ramie | Thread: linen, hemp or ramie
32510102. Keramische geglazuurde baksteen, klei | Ceramic glazed brick, clay
33169900. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
35770202. Tape reinigers, magnetisch: computer | Tape cleaners, magnetic: computer
51691003. kleurstoffen | Dyestuffs
73829900. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec

Werken bij CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • student verkoper herfstvakantie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob tijdens de herstvakantie 2018? Voor een zeer mooie koekjes- en chocolade winkel te Brugge zoeken wij dynamische studenten Taken klantenonthaal, degustaties van producten, advies winkelinrichting, productuitstalling, ontvangst leveringen, voorraadbeheer afrekenen aan de kassa

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL. Laat een reactie achter voor CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL. CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL. Leave a respond for CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL. CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL op de google maps. Adres en contacten CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL
Location of CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL on the google maps. Address and contacts of CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL: COPY-CAD | EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM | Guy Carpenter & Company SA | EAST, SIMON | Sandra Vets

Other related companies as CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL: COPY-CAD | EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM | Guy Carpenter & Company SA | EAST, SIMON | Sandra Vets

CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01441650390. Het bedrijf CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL bevindt zich op het adres: Hoogstraat 81-85,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL, openstaande posities, locatie van CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL is a company, that was registered 2000 in Brussel region, Belgium. Full name of company is CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL, company assigned to the tax number BE01441650390. The company CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL is located at the address: Hoogstraat 81-85,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL were not found.
The main activity of CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL is not available. You also can look at reviews of CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL, open positions, location of CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSORTIUM DES USINES SPRL MEU SPRL, employees, financial statistics.