EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM
Private companiesTobacco Products • EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM

Contactgegevens EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Noorderlaan 526KAAI,2030, België

Telefoon (phone): 03 232 80 93 03 232 80 93

Fax (fax): 03 226 26 09 03 226 26 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM
Products information EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE09856628417
Ondernemingsnummer: 3992950439
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM
(Get full report from official database of BE for EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM
Addition kinds of activities for EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM

201301. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
08119904. Boomboerderij | Tree farm
31110100. Paardensportproducten | Equestrian leather products
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
97119902. Leger | Army

Werken bij EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

Zoek naar antwoorden van EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM. Laat een reactie achter voor EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM. EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM. Leave a respond for EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM. EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM op de google maps. Adres en contacten EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM
Location of EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM on the google maps. Address and contacts of EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM: La Salade Folle | Cappa | G.C. Lux ASBL | Ectors BVBA | de Ridder Concepts sprl

Other related companies as EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM: La Salade Folle | Cappa | G.C. Lux ASBL | Ectors BVBA | de Ridder Concepts sprl

EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09856628417. Het bedrijf EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM bevindt zich op het adres: Noorderlaan 526KAAI,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM, openstaande posities, locatie van EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM is a company, that was registered 1992 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM, company assigned to the tax number BE09856628417. The company EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM is located at the address: Noorderlaan 526KAAI,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM were not found.
The main activity of EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM is not available. You also can look at reviews of EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM, open positions, location of EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EKB CONTAINER LOGISTIC BELGIUM, employees, financial statistics.