Centre de documentation automobile

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Centre de documentation automobile
Private companiesCoal Mining • Centre de documentation automobile

Contactgegevens Centre de documentation automobile: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de documentation automobile: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de documentation automobile

Regio (region): Bruxelles Not Applicable 1020 - Belgium, België

Adres (address): Av. des Croix du Feu 255, België

Telefoon (phone): +32475758792 +32475758792

Fax (fax): +32 (53) 462-88-40 +32 (53) 462-88-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de documentation automobile: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de documentation automobile"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de documentation automobile"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de documentation automobile, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de documentation automobile. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de documentation automobile, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de documentation automobile. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de documentation automobile
Products information Centre de documentation automobile

BTW identificatienummer (tax): BE04744415283
Ondernemingsnummer: 6917236328
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Centre de documentation automobile zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de documentation automobile
(Get full report from official database of BE for Centre de documentation automobile)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de documentation automobile
Addition kinds of activities for Centre de documentation automobile

07820204. Maaien diensten, gazon | Mowing services, lawn
20460201. Maïsolie, Taart | Corn oil, cake
30619900. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
32919902. Stokken, schurende | Sticks, abrasive
39519909. Stylografische pennen en onderdelen | Stylographic pens and parts

Werken bij Centre de documentation automobile: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de documentation automobile: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de documentation automobile. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de documentation automobile. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Logistiek medewerker met Reachtruck attest (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Houthalen zijn wij opzoek naar een Reachtruckchauffeur Jouw takenpakket: - Wegzetten van bestellingen met de reahtruck - Laden en lossen van bestellingen - Bestellingen verplaatsen in het magazijn met de reachtruck - Gegevens verwerken in een computersysteem - etc. #tdljobs

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

Zoek naar antwoorden van Centre de documentation automobile in sociale netwerken
Look for responds of Centre de documentation automobile in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de documentation automobile. Laat een reactie achter voor Centre de documentation automobile. Centre de documentation automobile bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de documentation automobile. Leave a respond for Centre de documentation automobile. Centre de documentation automobile on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de documentation automobile op de google maps. Adres en contacten Centre de documentation automobile
Location of Centre de documentation automobile on the google maps. Address and contacts of Centre de documentation automobile

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de documentation automobile Centre de documentation automobile: Pyramis Consulting BVBA | Bielande Jean-Claude | Distrisud Bellens SA | Antipode | P.I.T Advisor NV

Other related companies as Centre de documentation automobile: Pyramis Consulting BVBA | Bielande Jean-Claude | Distrisud Bellens SA | Antipode | P.I.T Advisor NV

Centre de documentation automobile is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Bruxelles Not Applicable 1020 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de documentation automobile, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04744415283. Het bedrijf Centre de documentation automobile bevindt zich op het adres: Av. des Croix du Feu 255. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Centre de documentation automobile zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre de documentation automobile is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de documentation automobile is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de documentation automobile, openstaande posities, locatie van Centre de documentation automobile op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre de documentation automobile is a company, that was registered 2010 in Bruxelles Not Applicable 1020 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Centre de documentation automobile, company assigned to the tax number BE04744415283. The company Centre de documentation automobile is located at the address: Av. des Croix du Feu 255. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Centre de documentation automobile were not found.
The main activity of Centre de documentation automobile is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de documentation automobile is not available. You also can look at reviews of Centre de documentation automobile, open positions, location of Centre de documentation automobile on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de documentation automobile, Bruxelles Not Applicable 1020 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de documentation automobile, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de documentation automobile, Bruxelles Not Applicable 1020 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de documentation automobile, employees, financial statistics.