Bielande Jean-Claude

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Bielande Jean-Claude
Private companiesCoal Mining • Bielande Jean-Claude

Contactgegevens Bielande Jean-Claude: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bielande Jean-Claude: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bielande Jean-Claude

Regio (region): Gembloux, België

Adres (address): Chaussée de Tirlemont 149,5030, België

Telefoon (phone): 081 61 36 15 081 61 36 15

Fax (fax): 081 61 36 15; 081 61 65 46 081 61 36 15; 081 61 65 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bielande Jean-Claude: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bielande Jean-Claude"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bielande Jean-Claude"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bielande Jean-Claude, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bielande Jean-Claude. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bielande Jean-Claude, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bielande Jean-Claude. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bielande Jean-Claude
Products information Bielande Jean-Claude

BTW identificatienummer (tax): BE01833862304
Ondernemingsnummer: 6084197998
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bielande Jean-Claude zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bielande Jean-Claude
(Get full report from official database of BE for Bielande Jean-Claude)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bielande Jean-Claude
Addition kinds of activities for Bielande Jean-Claude

14290102. Gabbro, verpletterd en gebroken-steengroeven | Gabbro, crushed and broken-quarrying
15220102. Co-op constructie | Co-op construction
20330101. Barbecuesaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Barbecue sauce: packaged in cans, jars, etc.
22419910. Zijde smalle stoffen | Silk narrow fabrics
25140203. Dinette sets: metaal | Dinette sets: metal
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
73790203. Online diensten technologie consultants | Online services technology consultants

Werken bij Bielande Jean-Claude: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bielande Jean-Claude: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bielande Jean-Claude. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bielande Jean-Claude. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van Bielande Jean-Claude in sociale netwerken
Look for responds of Bielande Jean-Claude in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bielande Jean-Claude. Laat een reactie achter voor Bielande Jean-Claude. Bielande Jean-Claude bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bielande Jean-Claude. Leave a respond for Bielande Jean-Claude. Bielande Jean-Claude on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bielande Jean-Claude op de google maps. Adres en contacten Bielande Jean-Claude
Location of Bielande Jean-Claude on the google maps. Address and contacts of Bielande Jean-Claude

Andere gerelateerde bedrijven als come Bielande Jean-Claude Bielande Jean-Claude: Smet Chocolaterie BVBA | Therabel Pharma | SIMPL'ICT | Isocad | Virterra Inc.

Other related companies as Bielande Jean-Claude: Smet Chocolaterie BVBA | Therabel Pharma | SIMPL'ICT | Isocad | Virterra Inc.

Bielande Jean-Claude is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Gembloux, België. De volledige naam van het bedrijf is Bielande Jean-Claude, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01833862304. Het bedrijf Bielande Jean-Claude bevindt zich op het adres: Chaussée de Tirlemont 149,5030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bielande Jean-Claude zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bielande Jean-Claude is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bielande Jean-Claude is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bielande Jean-Claude, openstaande posities, locatie van Bielande Jean-Claude op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bielande Jean-Claude is a company, that was registered 2013 in Gembloux region, Belgium. Full name of company is Bielande Jean-Claude, company assigned to the tax number BE01833862304. The company Bielande Jean-Claude is located at the address: Chaussée de Tirlemont 149,5030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bielande Jean-Claude were not found.
The main activity of Bielande Jean-Claude is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bielande Jean-Claude is not available. You also can look at reviews of Bielande Jean-Claude, open positions, location of Bielande Jean-Claude on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bielande Jean-Claude, Gembloux: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bielande Jean-Claude, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bielande Jean-Claude, Gembloux: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bielande Jean-Claude, employees, financial statistics.