Caspers, gerald

Contactgegevens Caspers, gerald: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caspers, gerald: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caspers, gerald

Regio (region): brussels, NA 1620 - BE, België

Adres (address): 78 grand route, België

Telefoon (phone): 003223310568 003223310568

Fax (fax): +32 (4) 296-18-17 +32 (4) 296-18-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caspers, gerald: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caspers, gerald"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caspers, gerald"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caspers, gerald, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caspers, gerald. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caspers, gerald, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caspers, gerald. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caspers, gerald
Products information Caspers, gerald

BTW identificatienummer (tax): BE09524291992
Ondernemingsnummer: 2067596435
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Caspers, gerald zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caspers, gerald
(Get full report from official database of BE for Caspers, gerald)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caspers, gerald
Addition kinds of activities for Caspers, gerald

3541. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
17420200. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
20389901. Ontbijten, bevroren en verpakt | Breakfasts, frozen and packaged
30819901. Film base, cellulose acetaat of nitrocellulose kunststoffen | Film base, cellulose acetate or nitrocellulose plastics
34460200. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
38220402. Hydronische grenscontrole | Hydronic limit control
73639901. Chauffeur service | Chauffeur service

Werken bij Caspers, gerald: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caspers, gerald: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caspers, gerald. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caspers, gerald. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van Caspers, gerald in sociale netwerken
Look for responds of Caspers, gerald in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caspers, gerald. Laat een reactie achter voor Caspers, gerald. Caspers, gerald bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caspers, gerald. Leave a respond for Caspers, gerald. Caspers, gerald on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caspers, gerald op de google maps. Adres en contacten Caspers, gerald
Location of Caspers, gerald on the google maps. Address and contacts of Caspers, gerald

Andere gerelateerde bedrijven als come Caspers, gerald Caspers, gerald: Van Daele bvba | DAVISTER-CORTI | Bureau I Janssens SPRL | AXA BANK-VEREYCKEN F | Gartner Pralines N.V.

Other related companies as Caspers, gerald: Van Daele bvba | DAVISTER-CORTI | Bureau I Janssens SPRL | AXA BANK-VEREYCKEN F | Gartner Pralines N.V.

Caspers, gerald is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio brussels, NA 1620 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Caspers, gerald, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09524291992. Het bedrijf Caspers, gerald bevindt zich op het adres: 78 grand route. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Caspers, gerald zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caspers, gerald is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caspers, gerald is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caspers, gerald, openstaande posities, locatie van Caspers, gerald op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Caspers, gerald is a company, that was registered 2018 in brussels, NA 1620 - BE region, Belgium. Full name of company is Caspers, gerald, company assigned to the tax number BE09524291992. The company Caspers, gerald is located at the address: 78 grand route. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Caspers, gerald were not found.
The main activity of Caspers, gerald is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Caspers, gerald is not available. You also can look at reviews of Caspers, gerald, open positions, location of Caspers, gerald on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caspers, gerald, brussels, NA 1620 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caspers, gerald, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caspers, gerald, brussels, NA 1620 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caspers, gerald, employees, financial statistics.