AXA BANK-VEREYCKEN F

Contactgegevens AXA BANK-VEREYCKEN F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXA BANK-VEREYCKEN F: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXA BANK-VEREYCKEN F

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Primeurstraat 32,2100, België

Telefoon (phone): 03 322 51 98 03 322 51 98

Fax (fax): +32 (83) 340-93-15 +32 (83) 340-93-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXA BANK-VEREYCKEN F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXA BANK-VEREYCKEN F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXA BANK-VEREYCKEN F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXA BANK-VEREYCKEN F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXA BANK-VEREYCKEN F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXA BANK-VEREYCKEN F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXA BANK-VEREYCKEN F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXA BANK-VEREYCKEN F
Products information AXA BANK-VEREYCKEN F

BTW identificatienummer (tax): BE04044586181
Ondernemingsnummer: 8515747070
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AXA BANK-VEREYCKEN F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXA BANK-VEREYCKEN F
(Get full report from official database of BE for AXA BANK-VEREYCKEN F)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXA BANK-VEREYCKEN F
Addition kinds of activities for AXA BANK-VEREYCKEN F

331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
355499. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
28340501. antacida | Antacids
42139902. Vervoer van bouwmaterialen | Building materials transport
50640104. ranges | Ranges

Werken bij AXA BANK-VEREYCKEN F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXA BANK-VEREYCKEN F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXA BANK-VEREYCKEN F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXA BANK-VEREYCKEN F. Looking for open vacancies in other companies

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Heftruckchauffeurs - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar vijf gemotiveerde en ervaren heftruckbestuurders die in 2 ploegen kunnen werken. Als heftruckbestuurder ben je verantwoordelijk voor de putaway van de goederen en het laden en lossen langs de zijkant van de camions. Hiernaast kan je ook gevraagd worden om mee te helpen bij andere taken in het magazijn (laden en lossen, orderpicking, kitting, stocktelling,... ). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je zal steeds gebruik maken van een scansysteem. Hiervoor is het van groot belang dat je computervaardig bent of op z'n minst aanleg hebt om vlot met een computer te werken. Een heftruckattest is geen vereiste, een praktijk- en theorietest wordt steeds ter plaatse afgenomen. Job met optie vast. Onmiddellijke opstart na een succesvolle screening. Ben jij de persoon die wij zoeken? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: MCDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

Zoek naar antwoorden van AXA BANK-VEREYCKEN F in sociale netwerken
Look for responds of AXA BANK-VEREYCKEN F in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXA BANK-VEREYCKEN F. Laat een reactie achter voor AXA BANK-VEREYCKEN F. AXA BANK-VEREYCKEN F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXA BANK-VEREYCKEN F. Leave a respond for AXA BANK-VEREYCKEN F. AXA BANK-VEREYCKEN F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXA BANK-VEREYCKEN F op de google maps. Adres en contacten AXA BANK-VEREYCKEN F
Location of AXA BANK-VEREYCKEN F on the google maps. Address and contacts of AXA BANK-VEREYCKEN F

Andere gerelateerde bedrijven als come AXA BANK-VEREYCKEN F AXA BANK-VEREYCKEN F: Raymackers J | Van Hout Horeca NV | Dedima Services | KBC CERA Nieuw N.V. | Seculux nv

Other related companies as AXA BANK-VEREYCKEN F: Raymackers J | Van Hout Horeca NV | Dedima Services | KBC CERA Nieuw N.V. | Seculux nv

AXA BANK-VEREYCKEN F is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is AXA BANK-VEREYCKEN F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04044586181. Het bedrijf AXA BANK-VEREYCKEN F bevindt zich op het adres: Primeurstraat 32,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AXA BANK-VEREYCKEN F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXA BANK-VEREYCKEN F is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXA BANK-VEREYCKEN F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXA BANK-VEREYCKEN F, openstaande posities, locatie van AXA BANK-VEREYCKEN F op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXA BANK-VEREYCKEN F is a company, that was registered 2017 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is AXA BANK-VEREYCKEN F, company assigned to the tax number BE04044586181. The company AXA BANK-VEREYCKEN F is located at the address: Primeurstraat 32,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AXA BANK-VEREYCKEN F were not found.
The main activity of AXA BANK-VEREYCKEN F is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AXA BANK-VEREYCKEN F is not available. You also can look at reviews of AXA BANK-VEREYCKEN F, open positions, location of AXA BANK-VEREYCKEN F on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXA BANK-VEREYCKEN F, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXA BANK-VEREYCKEN F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXA BANK-VEREYCKEN F, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXA BANK-VEREYCKEN F, employees, financial statistics.