CTF 2000

Contactgegevens CTF 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CTF 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

CTF 2000

Regio (region): Zele, 9240 - BE, België

Adres (address): Baaikensstraat 11, België

Telefoon (phone): 32 9 2358282 32 9 2358282

Fax (fax): +32 (50) 690-22-54 +32 (50) 690-22-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CTF 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CTF 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CTF 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CTF 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CTF 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CTF 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CTF 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CTF 2000
Products information CTF 2000

BTW identificatienummer (tax): BE02382080078
Ondernemingsnummer: 3235443115
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CTF 2000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CTF 2000
(Get full report from official database of BE for CTF 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor CTF 2000
Addition kinds of activities for CTF 2000

737200. Voorverpakte software | Prepackaged software
08519904. Houthakkersdiensten | Timber cruising services
36250204. Relais, elektrische stroom | Relays, electric power
36770101. Constante impedantie transformatoren | Constant impedance transformers
80490201. Fysiotherapeut | Physiotherapist

Werken bij CTF 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CTF 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CTF 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CTF 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van CTF 2000 in sociale netwerken
Look for responds of CTF 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor CTF 2000. Laat een reactie achter voor CTF 2000. CTF 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CTF 2000. Leave a respond for CTF 2000. CTF 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CTF 2000 op de google maps. Adres en contacten CTF 2000
Location of CTF 2000 on the google maps. Address and contacts of CTF 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come CTF 2000 CTF 2000: Bijbelboektiek | Philou (Chez) | MICRONISER | BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA | website-consult.com

Other related companies as CTF 2000: Bijbelboektiek | Philou (Chez) | MICRONISER | BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA | website-consult.com

CTF 2000 is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Zele, 9240 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CTF 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382080078. Het bedrijf CTF 2000 bevindt zich op het adres: Baaikensstraat 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CTF 2000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CTF 2000 is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CTF 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CTF 2000, openstaande posities, locatie van CTF 2000 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CTF 2000 is a company, that was registered 2013 in Zele, 9240 - BE region, Belgium. Full name of company is CTF 2000, company assigned to the tax number BE02382080078. The company CTF 2000 is located at the address: Baaikensstraat 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CTF 2000 were not found.
The main activity of CTF 2000 is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CTF 2000 is not available. You also can look at reviews of CTF 2000, open positions, location of CTF 2000 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CTF 2000, Zele, 9240 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CTF 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CTF 2000, Zele, 9240 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CTF 2000, employees, financial statistics.