BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA
Private companiesRailroad Transportation • BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

Contactgegevens BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

Regio (region): Bonheiden, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 211,2820, België

Telefoon (phone): 015 55 05 15 015 55 05 15

Fax (fax): 015 55 45 20 015 55 45 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA
Products information BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06075134277
Ondernemingsnummer: 7374542236
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA
(Get full report from official database of BE for BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA
Addition kinds of activities for BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

01319900. Katoen, Nauw | Cotton, nec
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine
35439900. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
72419901. Kapperskool | Barber college

Werken bij BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Gillis – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

Zoek naar antwoorden van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Laat een reactie achter voor BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. Leave a respond for BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA. BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA op de google maps. Adres en contacten BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA
Location of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA on the google maps. Address and contacts of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: DE CONINCK DANNY | Baillien's Kantoor NV | Waroquet-Lengrand S.P.R.L. | Pego Travel | Uchrony SA

Other related companies as BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA: DE CONINCK DANNY | Baillien's Kantoor NV | Waroquet-Lengrand S.P.R.L. | Pego Travel | Uchrony SA

BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bonheiden, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075134277. Het bedrijf BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 211,2820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, openstaande posities, locatie van BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is a company, that was registered 2006 in Bonheiden region, Belgium. Full name of company is BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, company assigned to the tax number BE06075134277. The company BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 211,2820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA were not found.
The main activity of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA is not available. You also can look at reviews of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, open positions, location of BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, Bonheiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, Bonheiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA TUINAANLEG JAN BLEECKX BVBA, employees, financial statistics.