CONCERTATION, S.A

Contactgegevens CONCERTATION, S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONCERTATION, S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONCERTATION, S.A

Regio (region): HERMEE, LIEGE B - 4680 - BE, België

Adres (address): Voie de Messe, 7, België

Telefoon (phone): +32 (12) 129-85-89 +32 (12) 129-85-89

Fax (fax): +32 (2) 129-50-18 +32 (2) 129-50-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONCERTATION, S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONCERTATION, S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONCERTATION, S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONCERTATION, S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONCERTATION, S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONCERTATION, S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONCERTATION, S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONCERTATION, S.A
Products information CONCERTATION, S.A

BTW identificatienummer (tax): BE06614562988
Ondernemingsnummer: 5888092041
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CONCERTATION, S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONCERTATION, S.A
(Get full report from official database of BE for CONCERTATION, S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONCERTATION, S.A
Addition kinds of activities for CONCERTATION, S.A

20460201. Maïsolie, Taart | Corn oil, cake
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
32319903. Meubelplaten, glas: gesneden, afgeschuind of gepolijst | Furniture tops, glass: cut, beveled, or polished
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
34430204. Condensers dozen, metalen plaat | Condenser boxes, metal plate
73639903. Ingenieurshulpdienst | Engineering help service
80820000. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services

Werken bij CONCERTATION, S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONCERTATION, S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONCERTATION, S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONCERTATION, S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van CONCERTATION, S.A in sociale netwerken
Look for responds of CONCERTATION, S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONCERTATION, S.A. Laat een reactie achter voor CONCERTATION, S.A. CONCERTATION, S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONCERTATION, S.A. Leave a respond for CONCERTATION, S.A. CONCERTATION, S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONCERTATION, S.A op de google maps. Adres en contacten CONCERTATION, S.A
Location of CONCERTATION, S.A on the google maps. Address and contacts of CONCERTATION, S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come CONCERTATION, S.A CONCERTATION, S.A: TUINEN DEMEYER | Multi Masters | Centre Cosmetique | Eurogam S.A. | Alain Cherry

Other related companies as CONCERTATION, S.A: TUINEN DEMEYER | Multi Masters | Centre Cosmetique | Eurogam S.A. | Alain Cherry

CONCERTATION, S.A is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio HERMEE, LIEGE B - 4680 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CONCERTATION, S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06614562988. Het bedrijf CONCERTATION, S.A bevindt zich op het adres: Voie de Messe, 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CONCERTATION, S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONCERTATION, S.A is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONCERTATION, S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONCERTATION, S.A, openstaande posities, locatie van CONCERTATION, S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONCERTATION, S.A is a company, that was registered 1985 in HERMEE, LIEGE B - 4680 - BE region, Belgium. Full name of company is CONCERTATION, S.A, company assigned to the tax number BE06614562988. The company CONCERTATION, S.A is located at the address: Voie de Messe, 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CONCERTATION, S.A were not found.
The main activity of CONCERTATION, S.A is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONCERTATION, S.A is not available. You also can look at reviews of CONCERTATION, S.A, open positions, location of CONCERTATION, S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONCERTATION, S.A, HERMEE, LIEGE B - 4680 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONCERTATION, S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONCERTATION, S.A, HERMEE, LIEGE B - 4680 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONCERTATION, S.A, employees, financial statistics.