CHRISTOPHE, PETITJEAN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CHRISTOPHE, PETITJEAN
Private companiesBusiness Services • CHRISTOPHE, PETITJEAN

Contactgegevens CHRISTOPHE, PETITJEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTOPHE, PETITJEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTOPHE, PETITJEAN

Regio (region): KNOKKE HEIST 8300 - BE, België

Adres (address): Meidoornlaan 11, België

Telefoon (phone): +32 0 75 513224 +32 0 75 513224

Fax (fax): +32 (55) 991-40-87 +32 (55) 991-40-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTOPHE, PETITJEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTOPHE, PETITJEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTOPHE, PETITJEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTOPHE, PETITJEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTOPHE, PETITJEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTOPHE, PETITJEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTOPHE, PETITJEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTOPHE, PETITJEAN
Products information CHRISTOPHE, PETITJEAN

BTW identificatienummer (tax): BE01911865234
Ondernemingsnummer: 8618743896
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CHRISTOPHE, PETITJEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTOPHE, PETITJEAN
(Get full report from official database of BE for CHRISTOPHE, PETITJEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTOPHE, PETITJEAN
Addition kinds of activities for CHRISTOPHE, PETITJEAN

2531. Openbaar gebouw en aanverwant meubilair | Public building and related furniture
02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
13110201. Koolvergassing | Coal gasification
20450105. Koekmeel: van gekochte bloem | Cake flour: from purchased flour
25179901. Home entertainment unit kasten, hout | Home entertainment unit cabinets, wood
28340602. smeersels | Liniments
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
61590205. Financiering van vrachtwagens | Truck finance leasing
67999904. Venture capital bedrijven | Venture capital companies
79990802. Bridge club, niet-lidmaatschap | Bridge club, non-membership

Werken bij CHRISTOPHE, PETITJEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTOPHE, PETITJEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTOPHE, PETITJEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTOPHE, PETITJEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van CHRISTOPHE, PETITJEAN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTOPHE, PETITJEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTOPHE, PETITJEAN. Laat een reactie achter voor CHRISTOPHE, PETITJEAN. CHRISTOPHE, PETITJEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTOPHE, PETITJEAN. Leave a respond for CHRISTOPHE, PETITJEAN. CHRISTOPHE, PETITJEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTOPHE, PETITJEAN op de google maps. Adres en contacten CHRISTOPHE, PETITJEAN
Location of CHRISTOPHE, PETITJEAN on the google maps. Address and contacts of CHRISTOPHE, PETITJEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTOPHE, PETITJEAN CHRISTOPHE, PETITJEAN: Dewaele P | Messiaen Peter BVBA | G T V TELECOM NV | AUVIPARTNERS | Hdb 1823 sa

Other related companies as CHRISTOPHE, PETITJEAN: Dewaele P | Messiaen Peter BVBA | G T V TELECOM NV | AUVIPARTNERS | Hdb 1823 sa

CHRISTOPHE, PETITJEAN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio KNOKKE HEIST 8300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTOPHE, PETITJEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01911865234. Het bedrijf CHRISTOPHE, PETITJEAN bevindt zich op het adres: Meidoornlaan 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CHRISTOPHE, PETITJEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTOPHE, PETITJEAN is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTOPHE, PETITJEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTOPHE, PETITJEAN, openstaande posities, locatie van CHRISTOPHE, PETITJEAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHRISTOPHE, PETITJEAN is a company, that was registered 1989 in KNOKKE HEIST 8300 - BE region, Belgium. Full name of company is CHRISTOPHE, PETITJEAN, company assigned to the tax number BE01911865234. The company CHRISTOPHE, PETITJEAN is located at the address: Meidoornlaan 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CHRISTOPHE, PETITJEAN were not found.
The main activity of CHRISTOPHE, PETITJEAN is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTOPHE, PETITJEAN is not available. You also can look at reviews of CHRISTOPHE, PETITJEAN, open positions, location of CHRISTOPHE, PETITJEAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTOPHE, PETITJEAN, KNOKKE HEIST 8300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTOPHE, PETITJEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTOPHE, PETITJEAN, KNOKKE HEIST 8300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTOPHE, PETITJEAN, employees, financial statistics.