CASTANO

Contactgegevens CASTANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASTANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASTANO

Regio (region): BRUSSELS NONE 1070 - BE, België

Adres (address): RUE VERHEYDEN 119, België

Telefoon (phone): +32 477 887805 +32 477 887805

Fax (fax): +32 (10) 882-86-73 +32 (10) 882-86-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASTANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASTANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASTANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASTANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASTANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASTANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASTANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASTANO
Products information CASTANO

BTW identificatienummer (tax): BE01191436767
Ondernemingsnummer: 1878906250
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 209,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CASTANO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASTANO
(Get full report from official database of BE for CASTANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASTANO
Addition kinds of activities for CASTANO

35599936. Watch rate recorders | Watch rate recorders
38619903. Projectoren, stilstaande of geluidsfragmenten | Projectors, still or motion picture, silent or sound
39490101. Tassen, golf | Bags, golf
50450101. Schijven | Disk drives
59210101. Bier (verpakt) | Beer (packaged)

Werken bij CASTANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASTANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASTANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASTANO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Ploegbaas (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

  • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

Zoek naar antwoorden van CASTANO in sociale netwerken
Look for responds of CASTANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASTANO. Laat een reactie achter voor CASTANO. CASTANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASTANO. Leave a respond for CASTANO. CASTANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASTANO op de google maps. Adres en contacten CASTANO
Location of CASTANO on the google maps. Address and contacts of CASTANO

Andere gerelateerde bedrijven als come CASTANO CASTANO: Caccioppoli SA | Eti-Machine BVBA | Malysse N.V. | Nordic Travel | RKS Relocation & Homesearch Services

Other related companies as CASTANO: Caccioppoli SA | Eti-Machine BVBA | Malysse N.V. | Nordic Travel | RKS Relocation & Homesearch Services

CASTANO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio BRUSSELS NONE 1070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CASTANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01191436767. Het bedrijf CASTANO bevindt zich op het adres: RUE VERHEYDEN 119. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 209,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CASTANO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASTANO is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASTANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASTANO, openstaande posities, locatie van CASTANO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CASTANO is a company, that was registered 1995 in BRUSSELS NONE 1070 - BE region, Belgium. Full name of company is CASTANO, company assigned to the tax number BE01191436767. The company CASTANO is located at the address: RUE VERHEYDEN 119. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 209,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CASTANO were not found.
The main activity of CASTANO is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CASTANO is not available. You also can look at reviews of CASTANO, open positions, location of CASTANO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASTANO, BRUSSELS NONE 1070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASTANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASTANO, BRUSSELS NONE 1070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASTANO, employees, financial statistics.