RKS Relocation & Homesearch Services

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • RKS Relocation & Homesearch Services
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • RKS Relocation & Homesearch Services

Contactgegevens RKS Relocation & Homesearch Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RKS Relocation & Homesearch Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

RKS Relocation & Homesearch Services

Regio (region): Waterloo, B-1410 - BE, België

Adres (address): Ave. de la Croix de Bourgogne 4, België

Telefoon (phone): 32 2 387 4176 32 2 387 4176

Fax (fax): 32 2 385 1025 32 2 385 1025

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RKS Relocation & Homesearch Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RKS Relocation & Homesearch Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RKS Relocation & Homesearch Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RKS Relocation & Homesearch Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RKS Relocation & Homesearch Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RKS Relocation & Homesearch Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RKS Relocation & Homesearch Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RKS Relocation & Homesearch Services
Products information RKS Relocation & Homesearch Services

BTW identificatienummer (tax): BE08031799316
Ondernemingsnummer: 8966461181
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in RKS Relocation & Homesearch Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RKS Relocation & Homesearch Services
(Get full report from official database of BE for RKS Relocation & Homesearch Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor RKS Relocation & Homesearch Services
Addition kinds of activities for RKS Relocation & Homesearch Services

8631. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
91110000. Uitvoerende kantoren | Executive offices

Werken bij RKS Relocation & Homesearch Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RKS Relocation & Homesearch Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RKS Relocation & Homesearch Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RKS Relocation & Homesearch Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van RKS Relocation & Homesearch Services in sociale netwerken
Look for responds of RKS Relocation & Homesearch Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor RKS Relocation & Homesearch Services. Laat een reactie achter voor RKS Relocation & Homesearch Services. RKS Relocation & Homesearch Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RKS Relocation & Homesearch Services. Leave a respond for RKS Relocation & Homesearch Services. RKS Relocation & Homesearch Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RKS Relocation & Homesearch Services op de google maps. Adres en contacten RKS Relocation & Homesearch Services
Location of RKS Relocation & Homesearch Services on the google maps. Address and contacts of RKS Relocation & Homesearch Services

Andere gerelateerde bedrijven als come RKS Relocation & Homesearch Services RKS Relocation & Homesearch Services: Contraste Europe SA | Dialoque | Vandenbroucke Guy BVBA | Van der Kaaij B.V. | Tera

Other related companies as RKS Relocation & Homesearch Services: Contraste Europe SA | Dialoque | Vandenbroucke Guy BVBA | Van der Kaaij B.V. | Tera

RKS Relocation & Homesearch Services is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Waterloo, B-1410 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is RKS Relocation & Homesearch Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08031799316. Het bedrijf RKS Relocation & Homesearch Services bevindt zich op het adres: Ave. de la Croix de Bourgogne 4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 489,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in RKS Relocation & Homesearch Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RKS Relocation & Homesearch Services is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RKS Relocation & Homesearch Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RKS Relocation & Homesearch Services, openstaande posities, locatie van RKS Relocation & Homesearch Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RKS Relocation & Homesearch Services is a company, that was registered 2011 in Waterloo, B-1410 - BE region, Belgium. Full name of company is RKS Relocation & Homesearch Services, company assigned to the tax number BE08031799316. The company RKS Relocation & Homesearch Services is located at the address: Ave. de la Croix de Bourgogne 4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 489,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in RKS Relocation & Homesearch Services were not found.
The main activity of RKS Relocation & Homesearch Services is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RKS Relocation & Homesearch Services is not available. You also can look at reviews of RKS Relocation & Homesearch Services, open positions, location of RKS Relocation & Homesearch Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RKS Relocation & Homesearch Services, Waterloo, B-1410 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RKS Relocation & Homesearch Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RKS Relocation & Homesearch Services, Waterloo, B-1410 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RKS Relocation & Homesearch Services, employees, financial statistics.