Burkhard Rethmann

Contactgegevens Burkhard Rethmann: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Burkhard Rethmann: address, phone, fax, email, website, opening hours

Burkhard Rethmann

Regio (region): Mezenhof 21 - Strombeek-Bever, Flandern BE, België

Adres (address): Mezenhof 21 - Strombeek-Bever, Flandern BE België

Telefoon (phone): 32 477 33 09 43 32 477 33 09 43

Fax (fax): +32 (67) 432-94-72 +32 (67) 432-94-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Burkhard Rethmann: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Burkhard Rethmann"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Burkhard Rethmann"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Burkhard Rethmann, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Burkhard Rethmann. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Burkhard Rethmann, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Burkhard Rethmann. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Burkhard Rethmann
Products information Burkhard Rethmann

BTW identificatienummer (tax): BE05262695312
Ondernemingsnummer: 8990081787
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Burkhard Rethmann zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Burkhard Rethmann
(Get full report from official database of BE for Burkhard Rethmann)

Aanvulling soorten activiteiten voor Burkhard Rethmann
Addition kinds of activities for Burkhard Rethmann

25429901. Palletrekken: behalve hout | Pallet racks: except wood
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
36120111. Spanningsregelende transformatoren, elektrische stroom | Voltage regulating transformers, electric power
37210205. Glijders (vliegtuigen) | Gliders (aircraft)
72990602. Auto titel en tag service aan particulieren | Car title and tag service to individuals
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture

Werken bij Burkhard Rethmann: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Burkhard Rethmann: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Burkhard Rethmann. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Burkhard Rethmann. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Ervaren schrijnwerker - voltijds - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een polyvalente schrijnwerker met ervaring. Jouw taken zijn: Plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk Ondersteunen van andere teams indien nodig

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van Burkhard Rethmann in sociale netwerken
Look for responds of Burkhard Rethmann in social networks

Lees alle opmerkingen voor Burkhard Rethmann. Laat een reactie achter voor Burkhard Rethmann. Burkhard Rethmann bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Burkhard Rethmann. Leave a respond for Burkhard Rethmann. Burkhard Rethmann on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Burkhard Rethmann op de google maps. Adres en contacten Burkhard Rethmann
Location of Burkhard Rethmann on the google maps. Address and contacts of Burkhard Rethmann

Andere gerelateerde bedrijven als come Burkhard Rethmann Burkhard Rethmann: BRAL WILLY | Breugelmans BVBA | DENTAALBEDRIJF VERLEYE BVBA | CEGEKA | Luc Goderis Vormgeving

Other related companies as Burkhard Rethmann: BRAL WILLY | Breugelmans BVBA | DENTAALBEDRIJF VERLEYE BVBA | CEGEKA | Luc Goderis Vormgeving

Burkhard Rethmann is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Mezenhof 21 - Strombeek-Bever, Flandern BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Burkhard Rethmann, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05262695312. Het bedrijf Burkhard Rethmann bevindt zich op het adres: Mezenhof 21 - Strombeek-Bever, Flandern BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 117,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Burkhard Rethmann zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Burkhard Rethmann is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Burkhard Rethmann is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Burkhard Rethmann, openstaande posities, locatie van Burkhard Rethmann op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Burkhard Rethmann is a company, that was registered 1990 in Mezenhof 21 - Strombeek-Bever, Flandern BE region, Belgium. Full name of company is Burkhard Rethmann, company assigned to the tax number BE05262695312. The company Burkhard Rethmann is located at the address: Mezenhof 21 - Strombeek-Bever, Flandern BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 117,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Burkhard Rethmann were not found.
The main activity of Burkhard Rethmann is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Burkhard Rethmann is not available. You also can look at reviews of Burkhard Rethmann, open positions, location of Burkhard Rethmann on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Burkhard Rethmann, Mezenhof 21 - Strombeek-Bever, Flandern BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Burkhard Rethmann, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Burkhard Rethmann, Mezenhof 21 - Strombeek-Bever, Flandern BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Burkhard Rethmann, employees, financial statistics.