Bucic Christian

Contactgegevens Bucic Christian: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bucic Christian: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bucic Christian

Regio (region): 1090 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): 29 Avenue Firmin Le Charlier, België

Telefoon (phone): +32.477/402081 +32.477/402081

Fax (fax): +32 (15) 520-47-61 +32 (15) 520-47-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bucic Christian: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bucic Christian"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bucic Christian"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bucic Christian, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bucic Christian. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bucic Christian, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bucic Christian. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bucic Christian
Products information Bucic Christian

BTW identificatienummer (tax): BE09277923583
Ondernemingsnummer: 5660949707
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 416,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bucic Christian zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bucic Christian
(Get full report from official database of BE for Bucic Christian)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bucic Christian
Addition kinds of activities for Bucic Christian

329701. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
22210405. Nytril breedgeweven stoffen | Nytril broadwoven fabrics
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing
38299904. Compassen, magnetisch: draagbaar type | Compasses, magnetic: portable type
39550101. Koolstofpapier, voor schrijfmachines, verkoopboeken, enz. | Carbon paper, for typewriters, sales books, etc.
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij Bucic Christian: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bucic Christian: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bucic Christian. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bucic Christian. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

Zoek naar antwoorden van Bucic Christian in sociale netwerken
Look for responds of Bucic Christian in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bucic Christian. Laat een reactie achter voor Bucic Christian. Bucic Christian bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bucic Christian. Leave a respond for Bucic Christian. Bucic Christian on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bucic Christian op de google maps. Adres en contacten Bucic Christian
Location of Bucic Christian on the google maps. Address and contacts of Bucic Christian

Andere gerelateerde bedrijven als come Bucic Christian Bucic Christian: Public Relations Partners | DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER | Arte Design Inelli BVBA | Sherwood Advertising | INCENTIVE DESIGN COMM.S

Other related companies as Bucic Christian: Public Relations Partners | DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER | Arte Design Inelli BVBA | Sherwood Advertising | INCENTIVE DESIGN COMM.S

Bucic Christian is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio 1090 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bucic Christian, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09277923583. Het bedrijf Bucic Christian bevindt zich op het adres: 29 Avenue Firmin Le Charlier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 416,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bucic Christian zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bucic Christian is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bucic Christian is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bucic Christian, openstaande posities, locatie van Bucic Christian op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bucic Christian is a company, that was registered 2007 in 1090 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is Bucic Christian, company assigned to the tax number BE09277923583. The company Bucic Christian is located at the address: 29 Avenue Firmin Le Charlier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 416,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bucic Christian were not found.
The main activity of Bucic Christian is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bucic Christian is not available. You also can look at reviews of Bucic Christian, open positions, location of Bucic Christian on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bucic Christian, 1090 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bucic Christian, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bucic Christian, 1090 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bucic Christian, employees, financial statistics.