DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER
Private companiesMiscellaneous Repair Services • DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER

Contactgegevens DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER

Regio (region): Kluisbergen (Berchem), België

Adres (address): Oudenaardebaan 10,9690, België

Telefoon (phone): 055 23 99 23 055 23 99 23

Fax (fax): 055 23 99 99 055 23 99 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER
Products information DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER

BTW identificatienummer (tax): BE09630035400
Ondernemingsnummer: 2271118164
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER
(Get full report from official database of BE for DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER
Addition kinds of activities for DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER

17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
35890301. Afvalwaterzuivering apparatuur | Sewage treatment equipment
36340504. Drogers, elektrisch: hand en gezicht | Dryers, electric: hand and face
38120501. Stuurstationsystemen en -apparatuur | Missile guidance systems and equipment
54119905. Kruidenierswinkels, onafhankelijk | Grocery stores, independent

Werken bij DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • operator medische sector (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER in sociale netwerken
Look for responds of DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER. Laat een reactie achter voor DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER. DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER. Leave a respond for DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER. DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER op de google maps. Adres en contacten DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER
Location of DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER on the google maps. Address and contacts of DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER

Andere gerelateerde bedrijven als come DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER: DE HENNE (SDH) | DEGRYSE JORIS CV | V&V Engineering | Aneca Mats & Mops nv | New Terras sprl

Other related companies as DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER: DE HENNE (SDH) | DEGRYSE JORIS CV | V&V Engineering | Aneca Mats & Mops nv | New Terras sprl

DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Kluisbergen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09630035400. Het bedrijf DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER bevindt zich op het adres: Oudenaardebaan 10,9690. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER, openstaande posities, locatie van DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER is a company, that was registered 2017 in Kluisbergen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER, company assigned to the tax number BE09630035400. The company DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER is located at the address: Oudenaardebaan 10,9690. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER were not found.
The main activity of DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER is not available. You also can look at reviews of DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER, open positions, location of DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER, Kluisbergen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER, Kluisbergen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRANKENCENTRALE DE WIJNKELDER, employees, financial statistics.