Byblos Bank Europe sa

Contactgegevens Byblos Bank Europe sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Byblos Bank Europe sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Byblos Bank Europe sa

Regio (region): Bruxelles 1000 - BE, België

Adres (address): Rue montoyer 10, België

Telefoon (phone): +32.2.5510020 +32.2.5510020

Fax (fax): +32.2.5130526 +32.2.5130526

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Byblos Bank Europe sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Byblos Bank Europe sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Byblos Bank Europe sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Byblos Bank Europe sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Byblos Bank Europe sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Byblos Bank Europe sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Byblos Bank Europe sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Byblos Bank Europe sa
Products information Byblos Bank Europe sa

BTW identificatienummer (tax): BE06199554443
Ondernemingsnummer: 8058166503
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Byblos Bank Europe sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Byblos Bank Europe sa
(Get full report from official database of BE for Byblos Bank Europe sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Byblos Bank Europe sa
Addition kinds of activities for Byblos Bank Europe sa

109901. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
22990404. Herstellen van textielvezels uit knipsels en lompen | Recovering textile fibers from clippings and rags
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
26790706. Wikkelaars, papier (ongedrukte): gemaakt van aangekocht materiaal | Wrappers, paper (unprinted): made from purchased material
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing

Werken bij Byblos Bank Europe sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Byblos Bank Europe sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Byblos Bank Europe sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Byblos Bank Europe sa. Looking for open vacancies in other companies

  • convoyeur/bijrijder Krefel m/v opstart 18/10/2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat samen met een collega van Krefel in voor het leveren van de gekochte toestellen bij de mensen thuis en de eventuele aansluiting hiervan met hulp van de vaste medewerker van Krefel. - laden en lossen

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van Byblos Bank Europe sa in sociale netwerken
Look for responds of Byblos Bank Europe sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Byblos Bank Europe sa. Laat een reactie achter voor Byblos Bank Europe sa. Byblos Bank Europe sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Byblos Bank Europe sa. Leave a respond for Byblos Bank Europe sa. Byblos Bank Europe sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Byblos Bank Europe sa op de google maps. Adres en contacten Byblos Bank Europe sa
Location of Byblos Bank Europe sa on the google maps. Address and contacts of Byblos Bank Europe sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Byblos Bank Europe sa Byblos Bank Europe sa: Van Gerven Erik Advocatenkantoor BVBA | Deville/C | ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE | Flipts & Dobbels NV | Squadra Solutions Bvba,

Other related companies as Byblos Bank Europe sa: Van Gerven Erik Advocatenkantoor BVBA | Deville/C | ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE | Flipts & Dobbels NV | Squadra Solutions Bvba,

Byblos Bank Europe sa is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Byblos Bank Europe sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06199554443. Het bedrijf Byblos Bank Europe sa bevindt zich op het adres: Rue montoyer 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 214,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Byblos Bank Europe sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Byblos Bank Europe sa is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Byblos Bank Europe sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Byblos Bank Europe sa, openstaande posities, locatie van Byblos Bank Europe sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Byblos Bank Europe sa is a company, that was registered 2009 in Bruxelles 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Byblos Bank Europe sa, company assigned to the tax number BE06199554443. The company Byblos Bank Europe sa is located at the address: Rue montoyer 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 214,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Byblos Bank Europe sa were not found.
The main activity of Byblos Bank Europe sa is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Byblos Bank Europe sa is not available. You also can look at reviews of Byblos Bank Europe sa, open positions, location of Byblos Bank Europe sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Byblos Bank Europe sa, Bruxelles 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Byblos Bank Europe sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Byblos Bank Europe sa, Bruxelles 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Byblos Bank Europe sa, employees, financial statistics.