ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

Contactgegevens ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

Regio (region): Zandhoven (Pulle), België

Adres (address): Keulsebaan 55A,2243, België

Telefoon (phone): 03 464 06 91; 0475 24 31 05 03 464 06 91; 0475 24 31 05

Fax (fax): 03 464 06 91 03 464 06 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE
Products information ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

BTW identificatienummer (tax): BE08963714599
Ondernemingsnummer: 7113342285
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE
(Get full report from official database of BE for ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE
Addition kinds of activities for ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

267803. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
394999. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
16110203. Grading | Grading
17999934. Prop, set of landschap bouw, theatraal | Prop, set or scenery construction, theatrical
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk

Werken bij ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Loodgieter (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Knokke zijn wij op zoek naar een LOODGIETER

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

Zoek naar antwoorden van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE in sociale netwerken
Look for responds of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Laat een reactie achter voor ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. Leave a respond for ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE. ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE op de google maps. Adres en contacten ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE
Location of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE on the google maps. Address and contacts of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: Securos NV | CENTRUM VOOR AMBULANTE REVALIDATIE/IMPULS | Lumo Decor NV | gunther rayen | Vanderheyden NV

Other related companies as ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE: Securos NV | CENTRUM VOOR AMBULANTE REVALIDATIE/IMPULS | Lumo Decor NV | gunther rayen | Vanderheyden NV

ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Zandhoven (Pulle), België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963714599. Het bedrijf ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE bevindt zich op het adres: Keulsebaan 55A,2243. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, openstaande posities, locatie van ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is a company, that was registered 2004 in Zandhoven (Pulle) region, Belgium. Full name of company is ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, company assigned to the tax number BE08963714599. The company ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is located at the address: Keulsebaan 55A,2243. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE were not found.
The main activity of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE is not available. You also can look at reviews of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, open positions, location of ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, Zandhoven (Pulle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, Zandhoven (Pulle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEM BOUW EN RESTAURATIEWERKE, employees, financial statistics.