Botex nv

Contactgegevens Botex nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Botex nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Botex nv

Regio (region): Beveren, Eur 9120 - BE, België

Adres (address): Yzerhand 89-91, België

Telefoon (phone): 32 3 775 25 40 32 3 775 25 40

Fax (fax): 32 3 775 25 40 32 3 775 25 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Botex nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Botex nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Botex nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Botex nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Botex nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Botex nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Botex nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Botex nv
Products information Botex nv

BTW identificatienummer (tax): BE02162902832
Ondernemingsnummer: 7395416259
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Botex nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Botex nv
(Get full report from official database of BE for Botex nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Botex nv
Addition kinds of activities for Botex nv

3273. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
791101. Danszalen diensten | Dance hall services
20150706. Konijn, geslacht en gekleed | Rabbit, slaughtered and dressed
22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
35370216. Tractoren, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz .: industrieel | Tractors, used in plants, docks,terminals, etc.: industrial
35590402. Cryogene machines, industriële | Cryogenic machinery, industrial
36950201. Audio-band, leeg | Audio range tape, blank
73499905. Vensterblind schoonmaken | Window blind cleaning
73729901. Toepassingscomputersoftware | Application computer software
96310000. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities

Werken bij Botex nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Botex nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Botex nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Botex nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / verhuizer (M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verhuizer/ Chauffeur C gezocht voor regio Vlaams - Brabant !

  • Bloemist (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

Zoek naar antwoorden van Botex nv in sociale netwerken
Look for responds of Botex nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Botex nv. Laat een reactie achter voor Botex nv. Botex nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Botex nv. Leave a respond for Botex nv. Botex nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Botex nv op de google maps. Adres en contacten Botex nv
Location of Botex nv on the google maps. Address and contacts of Botex nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Botex nv Botex nv: INA-Belgium SPRL | Electric-Auto SPRL | Klaasen & Co NV | Publi-Schouppe | Blade Import sprl

Other related companies as Botex nv: INA-Belgium SPRL | Electric-Auto SPRL | Klaasen & Co NV | Publi-Schouppe | Blade Import sprl

Botex nv is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Beveren, Eur 9120 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Botex nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02162902832. Het bedrijf Botex nv bevindt zich op het adres: Yzerhand 89-91. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Botex nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Botex nv is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Botex nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Botex nv, openstaande posities, locatie van Botex nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Botex nv is a company, that was registered 1992 in Beveren, Eur 9120 - BE region, Belgium. Full name of company is Botex nv, company assigned to the tax number BE02162902832. The company Botex nv is located at the address: Yzerhand 89-91. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Botex nv were not found.
The main activity of Botex nv is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Botex nv is not available. You also can look at reviews of Botex nv, open positions, location of Botex nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Botex nv, Beveren, Eur 9120 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Botex nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Botex nv, Beveren, Eur 9120 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Botex nv, employees, financial statistics.