INA-Belgium SPRL

Contactgegevens INA-Belgium SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INA-Belgium SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INA-Belgium SPRL

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Avenue du Commerce 38,1420, België

Telefoon (phone): 02 389 13 89 02 389 13 89

Fax (fax): 02 389 13 99 02 389 13 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INA-Belgium SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INA-Belgium SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INA-Belgium SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INA-Belgium SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INA-Belgium SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INA-Belgium SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INA-Belgium SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INA-Belgium SPRL
Products information INA-Belgium SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04972106933
Ondernemingsnummer: 2843780517
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in INA-Belgium SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INA-Belgium SPRL
(Get full report from official database of BE for INA-Belgium SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INA-Belgium SPRL
Addition kinds of activities for INA-Belgium SPRL

205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
17420201. Akoestisch en plafondwerk | Acoustical and ceiling work
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
27540101. Fotogravure drukwerk | Photogravure printing
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
70320202. Meisjescamp | Girls' camp
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec

Werken bij INA-Belgium SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INA-Belgium SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INA-Belgium SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INA-Belgium SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

 • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

 • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

 • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

 • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

 • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

 • Jobstudent (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: CAROS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van INA-Belgium SPRL in sociale netwerken
Look for responds of INA-Belgium SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INA-Belgium SPRL. Laat een reactie achter voor INA-Belgium SPRL. INA-Belgium SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INA-Belgium SPRL. Leave a respond for INA-Belgium SPRL. INA-Belgium SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INA-Belgium SPRL op de google maps. Adres en contacten INA-Belgium SPRL
Location of INA-Belgium SPRL on the google maps. Address and contacts of INA-Belgium SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come INA-Belgium SPRL INA-Belgium SPRL: ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA | Bewel VZW | Gérard A Garage | Ages BVBA | Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Other related companies as INA-Belgium SPRL: ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA | Bewel VZW | Gérard A Garage | Ages BVBA | Chant d'Oiseau Décoration SPRL

INA-Belgium SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is INA-Belgium SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04972106933. Het bedrijf INA-Belgium SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Commerce 38,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in INA-Belgium SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INA-Belgium SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INA-Belgium SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INA-Belgium SPRL, openstaande posities, locatie van INA-Belgium SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INA-Belgium SPRL is a company, that was registered 2017 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is INA-Belgium SPRL, company assigned to the tax number BE04972106933. The company INA-Belgium SPRL is located at the address: Avenue du Commerce 38,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in INA-Belgium SPRL were not found.
The main activity of INA-Belgium SPRL is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INA-Belgium SPRL is not available. You also can look at reviews of INA-Belgium SPRL, open positions, location of INA-Belgium SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INA-Belgium SPRL, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INA-Belgium SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INA-Belgium SPRL, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INA-Belgium SPRL, employees, financial statistics.