Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Private companiesPersonal Services • Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Contactgegevens Chant d'Oiseau Décoration SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chant d'Oiseau Décoration SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België

Adres (address): Vogelzanglaan 29A,1150, België

Telefoon (phone): 02 772 00 65 02 772 00 65

Fax (fax): 02 772 00 65 02 772 00 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chant d'Oiseau Décoration SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chant d'Oiseau Décoration SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chant d'Oiseau Décoration SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chant d'Oiseau Décoration SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chant d'Oiseau Décoration SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Products information Chant d'Oiseau Décoration SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07467651367
Ondernemingsnummer: 5846893310
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Chant d'Oiseau Décoration SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL
(Get full report from official database of BE for Chant d'Oiseau Décoration SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Addition kinds of activities for Chant d'Oiseau Décoration SPRL

179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
506501. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
36299900. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
50150200. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used

Werken bij Chant d'Oiseau Décoration SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chant d'Oiseau Décoration SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Lijn operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

Zoek naar antwoorden van Chant d'Oiseau Décoration SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Chant d'Oiseau Décoration SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Laat een reactie achter voor Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Chant d'Oiseau Décoration SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Leave a respond for Chant d'Oiseau Décoration SPRL. Chant d'Oiseau Décoration SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chant d'Oiseau Décoration SPRL op de google maps. Adres en contacten Chant d'Oiseau Décoration SPRL
Location of Chant d'Oiseau Décoration SPRL on the google maps. Address and contacts of Chant d'Oiseau Décoration SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chant d'Oiseau Décoration SPRL Chant d'Oiseau Décoration SPRL: PROMOVE BVBA | SONO DELTA | D'Affnay A & H | Vincent Fays SPRL | nv Vrancken sa

Other related companies as Chant d'Oiseau Décoration SPRL: PROMOVE BVBA | SONO DELTA | D'Affnay A & H | Vincent Fays SPRL | nv Vrancken sa

Chant d'Oiseau Décoration SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Pieters-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Chant d'Oiseau Décoration SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07467651367. Het bedrijf Chant d'Oiseau Décoration SPRL bevindt zich op het adres: Vogelzanglaan 29A,1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Chant d'Oiseau Décoration SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chant d'Oiseau Décoration SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chant d'Oiseau Décoration SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chant d'Oiseau Décoration SPRL, openstaande posities, locatie van Chant d'Oiseau Décoration SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chant d'Oiseau Décoration SPRL is a company, that was registered 2003 in Brussel (Sint-Pieters-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Chant d'Oiseau Décoration SPRL, company assigned to the tax number BE07467651367. The company Chant d'Oiseau Décoration SPRL is located at the address: Vogelzanglaan 29A,1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Chant d'Oiseau Décoration SPRL were not found.
The main activity of Chant d'Oiseau Décoration SPRL is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chant d'Oiseau Décoration SPRL is not available. You also can look at reviews of Chant d'Oiseau Décoration SPRL, open positions, location of Chant d'Oiseau Décoration SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chant d'Oiseau Décoration SPRL, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chant d'Oiseau Décoration SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chant d'Oiseau Décoration SPRL, Brussel (Sint-Pieters-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chant d'Oiseau Décoration SPRL, employees, financial statistics.