Boris Val

Contactgegevens Boris Val: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boris Val: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boris Val

Regio (region): 9100 - Sint-Niklaas - Belgium, België

Adres (address): Breedstraat 200, België

Telefoon (phone): 27776904 27776904

Fax (fax): +32 (61) 142-91-64 +32 (61) 142-91-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boris Val: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boris Val"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boris Val"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boris Val, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boris Val. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boris Val, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boris Val. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boris Val
Products information Boris Val

BTW identificatienummer (tax): BE01048065185
Ondernemingsnummer: 2164001464
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Boris Val zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boris Val
(Get full report from official database of BE for Boris Val)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boris Val
Addition kinds of activities for Boris Val

22110806. Filterdoek, katoen | Filter cloth, cotton
24210303. Kiln drogen van timmerhout | Kiln drying of lumber
34929902. Elektrohydraulische servokleppen, metaal | Electrohydraulic servo valves, metal
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
57350000. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores

Werken bij Boris Val: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boris Val: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boris Val. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boris Val. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van Boris Val in sociale netwerken
Look for responds of Boris Val in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boris Val. Laat een reactie achter voor Boris Val. Boris Val bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boris Val. Leave a respond for Boris Val. Boris Val on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boris Val op de google maps. Adres en contacten Boris Val
Location of Boris Val on the google maps. Address and contacts of Boris Val

Andere gerelateerde bedrijven als come Boris Val Boris Val: Editions Biblique | VANDERUS (GARAGE) | PSYCHOLOGISCH ERGOLOGISCH EXPERTISE CENTRUM | frere chaussures | Fotek Grafische Bedrijven BVBA

Other related companies as Boris Val: Editions Biblique | VANDERUS (GARAGE) | PSYCHOLOGISCH ERGOLOGISCH EXPERTISE CENTRUM | frere chaussures | Fotek Grafische Bedrijven BVBA

Boris Val is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio 9100 - Sint-Niklaas - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Boris Val, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01048065185. Het bedrijf Boris Val bevindt zich op het adres: Breedstraat 200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Boris Val zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boris Val is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boris Val is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boris Val, openstaande posities, locatie van Boris Val op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boris Val is a company, that was registered 1989 in 9100 - Sint-Niklaas - Belgium region, Belgium. Full name of company is Boris Val, company assigned to the tax number BE01048065185. The company Boris Val is located at the address: Breedstraat 200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Boris Val were not found.
The main activity of Boris Val is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Boris Val is not available. You also can look at reviews of Boris Val, open positions, location of Boris Val on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boris Val, 9100 - Sint-Niklaas - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boris Val, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boris Val, 9100 - Sint-Niklaas - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boris Val, employees, financial statistics.