Blehen S.A

Contactgegevens Blehen S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blehen S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blehen S.A

Regio (region): 6460 - Chimay - Belgium, België

Adres (address): 1 Chemin de Villers, België

Telefoon (phone): 071/220267 071/220267

Fax (fax): 02/6105662 02/6105662

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blehen S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blehen S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blehen S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blehen S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blehen S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blehen S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blehen S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blehen S.A
Products information Blehen S.A

BTW identificatienummer (tax): BE01633087158
Ondernemingsnummer: 3173095703
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Blehen S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blehen S.A
(Get full report from official database of BE for Blehen S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blehen S.A
Addition kinds of activities for Blehen S.A

369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
395203. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
23410202. Panties: vrouwen, misses ', kinderen en zuigelingen' | Panties: women's, misses', children's, and infants'
30690803. Vingerkleden, rubber | Finger cots, rubber
34920000. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
35450307. Cams (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Cams (machine tool accessories)
76999900. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec

Werken bij Blehen S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blehen S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blehen S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blehen S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Blehen S.A in sociale netwerken
Look for responds of Blehen S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blehen S.A. Laat een reactie achter voor Blehen S.A. Blehen S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blehen S.A. Leave a respond for Blehen S.A. Blehen S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blehen S.A op de google maps. Adres en contacten Blehen S.A
Location of Blehen S.A on the google maps. Address and contacts of Blehen S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come Blehen S.A Blehen S.A: PAQUET M-J | Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL | NIC | SENSY SA | VERHOEVEN, MICHEL

Other related companies as Blehen S.A: PAQUET M-J | Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL | NIC | SENSY SA | VERHOEVEN, MICHEL

Blehen S.A is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio 6460 - Chimay - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Blehen S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01633087158. Het bedrijf Blehen S.A bevindt zich op het adres: 1 Chemin de Villers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Blehen S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blehen S.A is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blehen S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blehen S.A, openstaande posities, locatie van Blehen S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Blehen S.A is a company, that was registered 1997 in 6460 - Chimay - Belgium region, Belgium. Full name of company is Blehen S.A, company assigned to the tax number BE01633087158. The company Blehen S.A is located at the address: 1 Chemin de Villers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Blehen S.A were not found.
The main activity of Blehen S.A is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Blehen S.A is not available. You also can look at reviews of Blehen S.A, open positions, location of Blehen S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blehen S.A, 6460 - Chimay - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blehen S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blehen S.A, 6460 - Chimay - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blehen S.A, employees, financial statistics.