Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL
Private companiesPersonal Services • Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL

Contactgegevens Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL

Regio (region): Braine-le-Comte, België

Adres (address): Rue des Postes 101,7090, België

Telefoon (phone): 067 55 22 75; 067 55 47 37; 067 55 56 55 067 55 22 75; 067 55 47 37; 067 55 56 55

Fax (fax): 067 55 74 15 067 55 74 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL
Products information Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08921691894
Ondernemingsnummer: 3783111572
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL
(Get full report from official database of BE for Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL
Addition kinds of activities for Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL

34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
39530103. Embossing seals, corporate en officieel | Embossing seals, corporate and official
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished
70320101. Cabin camp | Cabin camp
89990904. Fysica consultant | Physics consultant

Werken bij Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

Zoek naar antwoorden van Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL. Laat een reactie achter voor Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL. Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL. Leave a respond for Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL. Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL op de google maps. Adres en contacten Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL
Location of Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL on the google maps. Address and contacts of Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL: Big Ben | Creative Services Int'l | Petits Loups (Les) | Bostyn A | Output BVBA

Other related companies as Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL: Big Ben | Creative Services Int'l | Petits Loups (Les) | Bostyn A | Output BVBA

Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Braine-le-Comte, België. De volledige naam van het bedrijf is Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921691894. Het bedrijf Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL bevindt zich op het adres: Rue des Postes 101,7090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL, openstaande posities, locatie van Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL is a company, that was registered 2004 in Braine-le-Comte region, Belgium. Full name of company is Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL, company assigned to the tax number BE08921691894. The company Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL is located at the address: Rue des Postes 101,7090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL were not found.
The main activity of Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL is not available. You also can look at reviews of Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL, open positions, location of Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL, Braine-le-Comte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL, Braine-le-Comte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut Notre-Dame de bonne-esperence ASBL, employees, financial statistics.