Blade Import sprl

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Blade Import sprl
Private companiesTobacco Products • Blade Import sprl

Contactgegevens Blade Import sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blade Import sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blade Import sprl

Regio (region): Bruxelles, 1190 - BE, België

Adres (address): 49 avenue Jupiter, België

Telefoon (phone): 32-2-3435096 32-2-3435096

Fax (fax): 32-2-3431164 32-2-3431164

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blade Import sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blade Import sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blade Import sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blade Import sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blade Import sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blade Import sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blade Import sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blade Import sprl
Products information Blade Import sprl

BTW identificatienummer (tax): BE02902832031
Ondernemingsnummer: 1268890380
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 652,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Blade Import sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blade Import sprl
(Get full report from official database of BE for Blade Import sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blade Import sprl
Addition kinds of activities for Blade Import sprl

226203. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
632100. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
22990703. Tops, kunstmatige vezel | Tops, manmade fiber
28920109. Nitromannitol (explosief) | Nitromannitol (explosive)
35450329. Vises, machine (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Vises, machine (machine tool accessories)
35520206. Jacquard loom onderdelen en bijlagen | Jacquard loom parts and attachments
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
59991807. Hoge stoelen | High chairs

Werken bij Blade Import sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blade Import sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blade Import sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blade Import sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van Blade Import sprl in sociale netwerken
Look for responds of Blade Import sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blade Import sprl. Laat een reactie achter voor Blade Import sprl. Blade Import sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blade Import sprl. Leave a respond for Blade Import sprl. Blade Import sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blade Import sprl op de google maps. Adres en contacten Blade Import sprl
Location of Blade Import sprl on the google maps. Address and contacts of Blade Import sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Blade Import sprl Blade Import sprl: BAERT ST-NIKLAAS | Lupro Bouwmarkt | Deruelle Albert SPRL | Ageco Environmental Consulting SPRL | Strapex

Other related companies as Blade Import sprl: BAERT ST-NIKLAAS | Lupro Bouwmarkt | Deruelle Albert SPRL | Ageco Environmental Consulting SPRL | Strapex

Blade Import sprl is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Blade Import sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02902832031. Het bedrijf Blade Import sprl bevindt zich op het adres: 49 avenue Jupiter. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 652,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Blade Import sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blade Import sprl is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blade Import sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blade Import sprl, openstaande posities, locatie van Blade Import sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Blade Import sprl is a company, that was registered 1989 in Bruxelles, 1190 - BE region, Belgium. Full name of company is Blade Import sprl, company assigned to the tax number BE02902832031. The company Blade Import sprl is located at the address: 49 avenue Jupiter. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 652,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Blade Import sprl were not found.
The main activity of Blade Import sprl is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Blade Import sprl is not available. You also can look at reviews of Blade Import sprl, open positions, location of Blade Import sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blade Import sprl, Bruxelles, 1190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blade Import sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blade Import sprl, Bruxelles, 1190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blade Import sprl, employees, financial statistics.