BAERT ST-NIKLAAS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BAERT ST-NIKLAAS
Private companiesTobacco Products • BAERT ST-NIKLAAS

Contactgegevens BAERT ST-NIKLAAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAERT ST-NIKLAAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAERT ST-NIKLAAS

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Auguste Demaeghtlaan 56,1500, België

Telefoon (phone): +32 (12) 961-11-48 +32 (12) 961-11-48

Fax (fax): 02 361 81 69 02 361 81 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAERT ST-NIKLAAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAERT ST-NIKLAAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAERT ST-NIKLAAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAERT ST-NIKLAAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAERT ST-NIKLAAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAERT ST-NIKLAAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAERT ST-NIKLAAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAERT ST-NIKLAAS
Products information BAERT ST-NIKLAAS

BTW identificatienummer (tax): BE05631835937
Ondernemingsnummer: 5773284912
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BAERT ST-NIKLAAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAERT ST-NIKLAAS
(Get full report from official database of BE for BAERT ST-NIKLAAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAERT ST-NIKLAAS
Addition kinds of activities for BAERT ST-NIKLAAS

229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
14590102. Clays (gemeenschappelijk) steengroeven | Clays (common) quarrying
17999904. Bouwmakelaar, inclusief huizen | Building mover, including houses
28690201. ethyleen | Ethylene
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
51940102. sigaren | Cigars
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain

Werken bij BAERT ST-NIKLAAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAERT ST-NIKLAAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAERT ST-NIKLAAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAERT ST-NIKLAAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • Pizzakoeriers (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PIZZA LOUNGE

    Type: Vaste Job

    Je levert pizza's af bij onze klanten.

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van BAERT ST-NIKLAAS in sociale netwerken
Look for responds of BAERT ST-NIKLAAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAERT ST-NIKLAAS. Laat een reactie achter voor BAERT ST-NIKLAAS. BAERT ST-NIKLAAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAERT ST-NIKLAAS. Leave a respond for BAERT ST-NIKLAAS. BAERT ST-NIKLAAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAERT ST-NIKLAAS op de google maps. Adres en contacten BAERT ST-NIKLAAS
Location of BAERT ST-NIKLAAS on the google maps. Address and contacts of BAERT ST-NIKLAAS

Andere gerelateerde bedrijven als come BAERT ST-NIKLAAS BAERT ST-NIKLAAS: Kasteelhoeve de Kerckhem | BMW-DE SMETH | Ameele Vervoer | Luyts Doopsuiker nv | HDM NV

Other related companies as BAERT ST-NIKLAAS: Kasteelhoeve de Kerckhem | BMW-DE SMETH | Ameele Vervoer | Luyts Doopsuiker nv | HDM NV

BAERT ST-NIKLAAS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is BAERT ST-NIKLAAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05631835937. Het bedrijf BAERT ST-NIKLAAS bevindt zich op het adres: Auguste Demaeghtlaan 56,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BAERT ST-NIKLAAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAERT ST-NIKLAAS is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAERT ST-NIKLAAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAERT ST-NIKLAAS, openstaande posities, locatie van BAERT ST-NIKLAAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAERT ST-NIKLAAS is a company, that was registered 2007 in Halle region, Belgium. Full name of company is BAERT ST-NIKLAAS, company assigned to the tax number BE05631835937. The company BAERT ST-NIKLAAS is located at the address: Auguste Demaeghtlaan 56,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BAERT ST-NIKLAAS were not found.
The main activity of BAERT ST-NIKLAAS is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BAERT ST-NIKLAAS is not available. You also can look at reviews of BAERT ST-NIKLAAS, open positions, location of BAERT ST-NIKLAAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAERT ST-NIKLAAS, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAERT ST-NIKLAAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAERT ST-NIKLAAS, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAERT ST-NIKLAAS, employees, financial statistics.