KREDIET A/D NIJVERHEID

Contactgegevens KREDIET A/D NIJVERHEID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREDIET A/D NIJVERHEID: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREDIET A/D NIJVERHEID

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Leopold I-laan 52,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 00 35 050 31 00 35

Fax (fax): 050 32 10 44 050 32 10 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREDIET A/D NIJVERHEID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREDIET A/D NIJVERHEID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREDIET A/D NIJVERHEID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREDIET A/D NIJVERHEID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREDIET A/D NIJVERHEID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREDIET A/D NIJVERHEID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREDIET A/D NIJVERHEID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREDIET A/D NIJVERHEID
Products information KREDIET A/D NIJVERHEID

BTW identificatienummer (tax): BE07509399414
Ondernemingsnummer: 1625946044
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 387,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in KREDIET A/D NIJVERHEID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREDIET A/D NIJVERHEID
(Get full report from official database of BE for KREDIET A/D NIJVERHEID)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREDIET A/D NIJVERHEID
Addition kinds of activities for KREDIET A/D NIJVERHEID

782203. Filmafbeelding | Motion picture distribution
09129904. Haddock, vangen van | Haddock, catching of
17710302. Oprijlaan aannemer | Driveway contractor
29510206. Wegenmateriaal, bitumineuze (niet van raffinaderijen) | Road materials, bituminous (not from refineries)
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
80499911. Lijkschouwer | Coroner
86110101. Aannemersvereniging | Contractors' association

Werken bij KREDIET A/D NIJVERHEID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREDIET A/D NIJVERHEID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREDIET A/D NIJVERHEID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREDIET A/D NIJVERHEID. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Financiëel Adviseur (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie staan uw klanten centraal:u verzorgt de bestaande klantrelatie en waar mogelijk doet u pro-actief aan klantenwerving. U krijgt een klantenportefeuille toegewezen. U verzorgt de tak beleggingen. Uw commerciële flair wendt u aan om uw klantenportefeuille verder uit te bouwen, opportuniteiten te detecteren, commerciële acties uit te werken en de objectieven te realiseren. Klantenfiches raadplegen ter voorbereiding van geplande gesprekken en klantendossiers opvolgen en aanpassen na elke gebeurtenis (erfenis, scheiding, ...)zijn dagdagelijkse taken. Samen met de klant de doelstellingen bepalen (spaargeld opbouwen, belastingoptimalisatie, ...) volgens zijn noden (huwelijksstelsel, erfenis, ...) De bewijsstukken van een belegging en de rentabiliteitsverslagen van contractueel vastgelegde financiële producten opstellen of controleren. Een vermogensonderzoek voeren / juridische & fiscale kader schetsen en de aangepaste producten voorstellen (levensverzekering, beursportefeuille, De financiële situatie van de klant analyseren en een balans opmaken van zijn vermogensstructuur (levensverzekering, effecten, ...) Een klanten- of prospectenbestand uitwerken

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

Zoek naar antwoorden van KREDIET A/D NIJVERHEID in sociale netwerken
Look for responds of KREDIET A/D NIJVERHEID in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREDIET A/D NIJVERHEID. Laat een reactie achter voor KREDIET A/D NIJVERHEID. KREDIET A/D NIJVERHEID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREDIET A/D NIJVERHEID. Leave a respond for KREDIET A/D NIJVERHEID. KREDIET A/D NIJVERHEID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREDIET A/D NIJVERHEID op de google maps. Adres en contacten KREDIET A/D NIJVERHEID
Location of KREDIET A/D NIJVERHEID on the google maps. Address and contacts of KREDIET A/D NIJVERHEID

Andere gerelateerde bedrijven als come KREDIET A/D NIJVERHEID KREDIET A/D NIJVERHEID: L.C. Autos | GVR Productions | Atelier du Bâtiment I.O.S. (Les) | Dehbo | Gunther Daman

Other related companies as KREDIET A/D NIJVERHEID: L.C. Autos | GVR Productions | Atelier du Bâtiment I.O.S. (Les) | Dehbo | Gunther Daman

KREDIET A/D NIJVERHEID is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is KREDIET A/D NIJVERHEID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07509399414. Het bedrijf KREDIET A/D NIJVERHEID bevindt zich op het adres: Leopold I-laan 52,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 387,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in KREDIET A/D NIJVERHEID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KREDIET A/D NIJVERHEID is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREDIET A/D NIJVERHEID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREDIET A/D NIJVERHEID, openstaande posities, locatie van KREDIET A/D NIJVERHEID op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KREDIET A/D NIJVERHEID is a company, that was registered 2004 in Brugge region, Belgium. Full name of company is KREDIET A/D NIJVERHEID, company assigned to the tax number BE07509399414. The company KREDIET A/D NIJVERHEID is located at the address: Leopold I-laan 52,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 387,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in KREDIET A/D NIJVERHEID were not found.
The main activity of KREDIET A/D NIJVERHEID is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KREDIET A/D NIJVERHEID is not available. You also can look at reviews of KREDIET A/D NIJVERHEID, open positions, location of KREDIET A/D NIJVERHEID on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREDIET A/D NIJVERHEID, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREDIET A/D NIJVERHEID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREDIET A/D NIJVERHEID, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREDIET A/D NIJVERHEID, employees, financial statistics.