Beijing WJNet Technology Co.,Ltd

Contactgegevens Beijing WJNet Technology Co.,Ltd: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beijing WJNet Technology Co.,Ltd: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beijing WJNet Technology Co.,Ltd

Regio (region): 100062 - ±±¾©, België

Adres (address): Room 605B dakang building Chongwenmenwai street Be, België

Telefoon (phone): 86 10 67174990 86 10 67174990

Fax (fax): 86 10 67174997 86 10 67174997

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beijing WJNet Technology Co.,Ltd: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beijing WJNet Technology Co.,Ltd"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beijing WJNet Technology Co.,Ltd"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beijing WJNet Technology Co.,Ltd, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beijing WJNet Technology Co.,Ltd. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beijing WJNet Technology Co.,Ltd, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beijing WJNet Technology Co.,Ltd. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beijing WJNet Technology Co.,Ltd
Products information Beijing WJNet Technology Co.,Ltd

BTW identificatienummer (tax): BE02841308593
Ondernemingsnummer: 1805023193
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Beijing WJNet Technology Co.,Ltd zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beijing WJNet Technology Co.,Ltd
(Get full report from official database of BE for Beijing WJNet Technology Co.,Ltd)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beijing WJNet Technology Co.,Ltd
Addition kinds of activities for Beijing WJNet Technology Co.,Ltd

17999917. Fonteininstallatie | Fountain installation
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
31999905. Hondenmateriaal: kraag, leibanden, muzzels, enz .: leer | Dog furnishings: collars, leashes, muzzles, etc.: leather
32720708. Spoelen, beton | Joists, concrete
36290202. Condensatoren, vaste of variabele | Capacitors, fixed or variable
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only

Werken bij Beijing WJNet Technology Co.,Ltd: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beijing WJNet Technology Co.,Ltd: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beijing WJNet Technology Co.,Ltd. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beijing WJNet Technology Co.,Ltd. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

Zoek naar antwoorden van Beijing WJNet Technology Co.,Ltd in sociale netwerken
Look for responds of Beijing WJNet Technology Co.,Ltd in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beijing WJNet Technology Co.,Ltd. Laat een reactie achter voor Beijing WJNet Technology Co.,Ltd. Beijing WJNet Technology Co.,Ltd bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beijing WJNet Technology Co.,Ltd. Leave a respond for Beijing WJNet Technology Co.,Ltd. Beijing WJNet Technology Co.,Ltd on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beijing WJNet Technology Co.,Ltd op de google maps. Adres en contacten Beijing WJNet Technology Co.,Ltd
Location of Beijing WJNet Technology Co.,Ltd on the google maps. Address and contacts of Beijing WJNet Technology Co.,Ltd

Andere gerelateerde bedrijven als come Beijing WJNet Technology Co.,Ltd Beijing WJNet Technology Co.,Ltd: QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV | Autocars Neyens NV | LA MAISON OUVRIERE SA | COBELVER SA | Jacoti

Other related companies as Beijing WJNet Technology Co.,Ltd: QUIRYNEN AUTOBEDRIJF NV | Autocars Neyens NV | LA MAISON OUVRIERE SA | COBELVER SA | Jacoti

Beijing WJNet Technology Co.,Ltd is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio 100062 - ±±¾©, België. De volledige naam van het bedrijf is Beijing WJNet Technology Co.,Ltd, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02841308593. Het bedrijf Beijing WJNet Technology Co.,Ltd bevindt zich op het adres: Room 605B dakang building Chongwenmenwai street Be. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Beijing WJNet Technology Co.,Ltd zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beijing WJNet Technology Co.,Ltd is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beijing WJNet Technology Co.,Ltd is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beijing WJNet Technology Co.,Ltd, openstaande posities, locatie van Beijing WJNet Technology Co.,Ltd op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beijing WJNet Technology Co.,Ltd is a company, that was registered 1986 in 100062 - ±±¾© region, Belgium. Full name of company is Beijing WJNet Technology Co.,Ltd, company assigned to the tax number BE02841308593. The company Beijing WJNet Technology Co.,Ltd is located at the address: Room 605B dakang building Chongwenmenwai street Be. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Beijing WJNet Technology Co.,Ltd were not found.
The main activity of Beijing WJNet Technology Co.,Ltd is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Beijing WJNet Technology Co.,Ltd is not available. You also can look at reviews of Beijing WJNet Technology Co.,Ltd, open positions, location of Beijing WJNet Technology Co.,Ltd on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beijing WJNet Technology Co.,Ltd, 100062 - ±±¾©: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beijing WJNet Technology Co.,Ltd, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beijing WJNet Technology Co.,Ltd, 100062 - ±±¾©: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beijing WJNet Technology Co.,Ltd, employees, financial statistics.