BOELS CONSULTING B.V.B.A

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BOELS CONSULTING B.V.B.A
Private companiesFurniture and Fixtures • BOELS CONSULTING B.V.B.A

Contactgegevens BOELS CONSULTING B.V.B.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOELS CONSULTING B.V.B.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOELS CONSULTING B.V.B.A

Regio (region): OOSTKAMP, BELGIUM B-8020 - BE, België

Adres (address): Toekomststraat 5, België

Telefoon (phone): 32 50 28 00 46 32 50 28 00 46

Fax (fax): 32 50 27 72 23 32 50 27 72 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOELS CONSULTING B.V.B.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOELS CONSULTING B.V.B.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOELS CONSULTING B.V.B.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOELS CONSULTING B.V.B.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOELS CONSULTING B.V.B.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOELS CONSULTING B.V.B.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOELS CONSULTING B.V.B.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOELS CONSULTING B.V.B.A
Products information BOELS CONSULTING B.V.B.A

BTW identificatienummer (tax): BE06496734619
Ondernemingsnummer: 6432739257
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BOELS CONSULTING B.V.B.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOELS CONSULTING B.V.B.A
(Get full report from official database of BE for BOELS CONSULTING B.V.B.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOELS CONSULTING B.V.B.A
Addition kinds of activities for BOELS CONSULTING B.V.B.A

22810401. Tapijtgaren, gesponnen | Carpet yarn, spun
50850400. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
59630401. Verkoop van apparaten, huis-naar-huis | Appliance sales, house-to-house
63110102. Broederlijke levensverzekeringsorganisaties | Fraternal life insurance organizations
92240400. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government

Werken bij BOELS CONSULTING B.V.B.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOELS CONSULTING B.V.B.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOELS CONSULTING B.V.B.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOELS CONSULTING B.V.B.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van BOELS CONSULTING B.V.B.A in sociale netwerken
Look for responds of BOELS CONSULTING B.V.B.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOELS CONSULTING B.V.B.A. Laat een reactie achter voor BOELS CONSULTING B.V.B.A. BOELS CONSULTING B.V.B.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOELS CONSULTING B.V.B.A. Leave a respond for BOELS CONSULTING B.V.B.A. BOELS CONSULTING B.V.B.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOELS CONSULTING B.V.B.A op de google maps. Adres en contacten BOELS CONSULTING B.V.B.A
Location of BOELS CONSULTING B.V.B.A on the google maps. Address and contacts of BOELS CONSULTING B.V.B.A

Andere gerelateerde bedrijven als come BOELS CONSULTING B.V.B.A BOELS CONSULTING B.V.B.A: MUYSHONDT ELECTRO SERVICE BVBA | Jacobs Leo NV | C S C | REYNAERTS JOZEF | Schoefs BVBA

Other related companies as BOELS CONSULTING B.V.B.A: MUYSHONDT ELECTRO SERVICE BVBA | Jacobs Leo NV | C S C | REYNAERTS JOZEF | Schoefs BVBA

BOELS CONSULTING B.V.B.A is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio OOSTKAMP, BELGIUM B-8020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BOELS CONSULTING B.V.B.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06496734619. Het bedrijf BOELS CONSULTING B.V.B.A bevindt zich op het adres: Toekomststraat 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BOELS CONSULTING B.V.B.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOELS CONSULTING B.V.B.A is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOELS CONSULTING B.V.B.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOELS CONSULTING B.V.B.A, openstaande posities, locatie van BOELS CONSULTING B.V.B.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOELS CONSULTING B.V.B.A is a company, that was registered 2005 in OOSTKAMP, BELGIUM B-8020 - BE region, Belgium. Full name of company is BOELS CONSULTING B.V.B.A, company assigned to the tax number BE06496734619. The company BOELS CONSULTING B.V.B.A is located at the address: Toekomststraat 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BOELS CONSULTING B.V.B.A were not found.
The main activity of BOELS CONSULTING B.V.B.A is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOELS CONSULTING B.V.B.A is not available. You also can look at reviews of BOELS CONSULTING B.V.B.A, open positions, location of BOELS CONSULTING B.V.B.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOELS CONSULTING B.V.B.A, OOSTKAMP, BELGIUM B-8020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOELS CONSULTING B.V.B.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOELS CONSULTING B.V.B.A, OOSTKAMP, BELGIUM B-8020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOELS CONSULTING B.V.B.A, employees, financial statistics.