REYNAERTS JOZEF

Contactgegevens REYNAERTS JOZEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REYNAERTS JOZEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

REYNAERTS JOZEF

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Naamsevest 7,3800, België

Telefoon (phone): 011 68 29 13 011 68 29 13

Fax (fax): 011 69 42 95 011 69 42 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REYNAERTS JOZEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REYNAERTS JOZEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REYNAERTS JOZEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REYNAERTS JOZEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REYNAERTS JOZEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REYNAERTS JOZEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REYNAERTS JOZEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REYNAERTS JOZEF
Products information REYNAERTS JOZEF

BTW identificatienummer (tax): BE06269866943
Ondernemingsnummer: 6159729003
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in REYNAERTS JOZEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REYNAERTS JOZEF
(Get full report from official database of BE for REYNAERTS JOZEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor REYNAERTS JOZEF
Addition kinds of activities for REYNAERTS JOZEF

5571. Motorrijders | Motorcycle dealers
263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
35699917. Testkamers voor hoogte, temperatuur, afstoting, kracht | Testing chambers for altitude, temperature, ordnance, power
92230403. Correctionele instellingen, provincie overheid | Correctional institutions, county government

Werken bij REYNAERTS JOZEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REYNAERTS JOZEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REYNAERTS JOZEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REYNAERTS JOZEF. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • Student voor kerstmarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FOOD ON THE MOVE

    Type: Studentenjob

    Hulp voor eet en drankchalet op de kerstmarkt van 23/11/18 tem 31/12/18. Weekends en eerste week kerstvakantie

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

    Type: Vaste Job

    Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

Zoek naar antwoorden van REYNAERTS JOZEF in sociale netwerken
Look for responds of REYNAERTS JOZEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor REYNAERTS JOZEF. Laat een reactie achter voor REYNAERTS JOZEF. REYNAERTS JOZEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REYNAERTS JOZEF. Leave a respond for REYNAERTS JOZEF. REYNAERTS JOZEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REYNAERTS JOZEF op de google maps. Adres en contacten REYNAERTS JOZEF
Location of REYNAERTS JOZEF on the google maps. Address and contacts of REYNAERTS JOZEF

Andere gerelateerde bedrijven als come REYNAERTS JOZEF REYNAERTS JOZEF: Stylmar NV | St-Franciscusinstituut | VAN TORNHOUT P NV | Drèze V | CreyfsGroup.com N.V

Other related companies as REYNAERTS JOZEF: Stylmar NV | St-Franciscusinstituut | VAN TORNHOUT P NV | Drèze V | CreyfsGroup.com N.V

REYNAERTS JOZEF is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is REYNAERTS JOZEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06269866943. Het bedrijf REYNAERTS JOZEF bevindt zich op het adres: Naamsevest 7,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in REYNAERTS JOZEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REYNAERTS JOZEF is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REYNAERTS JOZEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REYNAERTS JOZEF, openstaande posities, locatie van REYNAERTS JOZEF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REYNAERTS JOZEF is a company, that was registered 1997 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is REYNAERTS JOZEF, company assigned to the tax number BE06269866943. The company REYNAERTS JOZEF is located at the address: Naamsevest 7,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in REYNAERTS JOZEF were not found.
The main activity of REYNAERTS JOZEF is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REYNAERTS JOZEF is not available. You also can look at reviews of REYNAERTS JOZEF, open positions, location of REYNAERTS JOZEF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REYNAERTS JOZEF, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REYNAERTS JOZEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REYNAERTS JOZEF, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REYNAERTS JOZEF, employees, financial statistics.