BELSUN SOFTWARE S.A

Contactgegevens BELSUN SOFTWARE S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELSUN SOFTWARE S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELSUN SOFTWARE S.A

Regio (region): BRUXELLES, 1030 - BE, België

Adres (address): SQUARE PLASKY 92-94 BTE 3, België

Telefoon (phone): 32 2 7432250 32 2 7432250

Fax (fax): 32 2 7432255 32 2 7432255

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELSUN SOFTWARE S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELSUN SOFTWARE S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELSUN SOFTWARE S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELSUN SOFTWARE S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELSUN SOFTWARE S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELSUN SOFTWARE S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELSUN SOFTWARE S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELSUN SOFTWARE S.A
Products information BELSUN SOFTWARE S.A

BTW identificatienummer (tax): BE08403137207
Ondernemingsnummer: 3159088134
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 601,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BELSUN SOFTWARE S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELSUN SOFTWARE S.A
(Get full report from official database of BE for BELSUN SOFTWARE S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELSUN SOFTWARE S.A
Addition kinds of activities for BELSUN SOFTWARE S.A

2599. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
32110402. Glasplaat | Sheet glass
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
35350104. Wegtransporteurs | Tow conveyors
36749910. Solid state elektronische apparaten, nec | Solid state electronic devices, nec
39440700. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
57120101. Beddengoed en beddengoed | Bedding and bedsprings

Werken bij BELSUN SOFTWARE S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELSUN SOFTWARE S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELSUN SOFTWARE S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELSUN SOFTWARE S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Zoersel 8u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Voor dit gezin ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

Zoek naar antwoorden van BELSUN SOFTWARE S.A in sociale netwerken
Look for responds of BELSUN SOFTWARE S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELSUN SOFTWARE S.A. Laat een reactie achter voor BELSUN SOFTWARE S.A. BELSUN SOFTWARE S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELSUN SOFTWARE S.A. Leave a respond for BELSUN SOFTWARE S.A. BELSUN SOFTWARE S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELSUN SOFTWARE S.A op de google maps. Adres en contacten BELSUN SOFTWARE S.A
Location of BELSUN SOFTWARE S.A on the google maps. Address and contacts of BELSUN SOFTWARE S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come BELSUN SOFTWARE S.A BELSUN SOFTWARE S.A: MAS-Vamor nv Metal Appliance Services | Weyne Prefabbouw N.V. | Athoga sa | Ets. A. van Lerberghe | Tourweb NV

Other related companies as BELSUN SOFTWARE S.A: MAS-Vamor nv Metal Appliance Services | Weyne Prefabbouw N.V. | Athoga sa | Ets. A. van Lerberghe | Tourweb NV

BELSUN SOFTWARE S.A is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio BRUXELLES, 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BELSUN SOFTWARE S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08403137207. Het bedrijf BELSUN SOFTWARE S.A bevindt zich op het adres: SQUARE PLASKY 92-94 BTE 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 601,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BELSUN SOFTWARE S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELSUN SOFTWARE S.A is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELSUN SOFTWARE S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELSUN SOFTWARE S.A, openstaande posities, locatie van BELSUN SOFTWARE S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELSUN SOFTWARE S.A is a company, that was registered 1990 in BRUXELLES, 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is BELSUN SOFTWARE S.A, company assigned to the tax number BE08403137207. The company BELSUN SOFTWARE S.A is located at the address: SQUARE PLASKY 92-94 BTE 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 601,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BELSUN SOFTWARE S.A were not found.
The main activity of BELSUN SOFTWARE S.A is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BELSUN SOFTWARE S.A is not available. You also can look at reviews of BELSUN SOFTWARE S.A, open positions, location of BELSUN SOFTWARE S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELSUN SOFTWARE S.A, BRUXELLES, 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELSUN SOFTWARE S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELSUN SOFTWARE S.A, BRUXELLES, 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELSUN SOFTWARE S.A, employees, financial statistics.