Weyne Prefabbouw N.V.

Contactgegevens Weyne Prefabbouw N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weyne Prefabbouw N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weyne Prefabbouw N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Stadenstraat 60, B-8610 Zarren, België

Telefoon (phone): (051) 566094 (051) 566094

Fax (fax): (051) 570298 (051) 570298

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weyne Prefabbouw N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weyne Prefabbouw N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weyne Prefabbouw N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weyne Prefabbouw N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weyne Prefabbouw N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weyne Prefabbouw N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weyne Prefabbouw N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weyne Prefabbouw N.V.
Products information Weyne Prefabbouw N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02044525146
Ondernemingsnummer: 1837707519
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Weyne Prefabbouw N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weyne Prefabbouw N.V.
(Get full report from official database of BE for Weyne Prefabbouw N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weyne Prefabbouw N.V.
Addition kinds of activities for Weyne Prefabbouw N.V.

5231. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
497100. Irrigatie systemen | Irrigation systems
20139915. Gerookte vlees, van gekocht vlees | Smoked meats, from purchased meat
31610102. Schoenkits | Shoe kits
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
75320200. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services

Werken bij Weyne Prefabbouw N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weyne Prefabbouw N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weyne Prefabbouw N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weyne Prefabbouw N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • MACHINEBEDIENER LIJMPERS - MONTAGE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient ens telt de lijmpers in. Je monteert en assembleert de stoelen, tafels en zetels.

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Magazijnier (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Ninove zijn we op zoek naar een magazijnier die in zal staan voor volgende taken: - Ontvangen goederen + stockeren - Controle van de goederen - Opvolgen van de goederenflow tussen de verschillende stockageplaatsen - Inkomende en Uitgaande orders verwerken - Magazijn mee proper houden Voltijds van maandag tot vrijdag, daguren

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

Zoek naar antwoorden van Weyne Prefabbouw N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Weyne Prefabbouw N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weyne Prefabbouw N.V.. Laat een reactie achter voor Weyne Prefabbouw N.V.. Weyne Prefabbouw N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weyne Prefabbouw N.V.. Leave a respond for Weyne Prefabbouw N.V.. Weyne Prefabbouw N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weyne Prefabbouw N.V. op de google maps. Adres en contacten Weyne Prefabbouw N.V.
Location of Weyne Prefabbouw N.V. on the google maps. Address and contacts of Weyne Prefabbouw N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Weyne Prefabbouw N.V. Weyne Prefabbouw N.V.: Biffa Waste Services NV | JEHOULET BOIS SA (ETS) SA | Delino N.V. | Respons Advertising Bvba | ePortal.it nv

Other related companies as Weyne Prefabbouw N.V.: Biffa Waste Services NV | JEHOULET BOIS SA (ETS) SA | Delino N.V. | Respons Advertising Bvba | ePortal.it nv

Weyne Prefabbouw N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Weyne Prefabbouw N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02044525146. Het bedrijf Weyne Prefabbouw N.V. bevindt zich op het adres: Stadenstraat 60, B-8610 Zarren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Weyne Prefabbouw N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weyne Prefabbouw N.V. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weyne Prefabbouw N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weyne Prefabbouw N.V., openstaande posities, locatie van Weyne Prefabbouw N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weyne Prefabbouw N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Weyne Prefabbouw N.V., company assigned to the tax number BE02044525146. The company Weyne Prefabbouw N.V. is located at the address: Stadenstraat 60, B-8610 Zarren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Weyne Prefabbouw N.V. were not found.
The main activity of Weyne Prefabbouw N.V. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Weyne Prefabbouw N.V. is not available. You also can look at reviews of Weyne Prefabbouw N.V., open positions, location of Weyne Prefabbouw N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weyne Prefabbouw N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weyne Prefabbouw N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weyne Prefabbouw N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weyne Prefabbouw N.V., employees, financial statistics.