JEHOULET BOIS SA (ETS) SA

Contactgegevens JEHOULET BOIS SA (ETS) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEHOULET BOIS SA (ETS) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEHOULET BOIS SA (ETS) SA

Regio (region): Braives (Latinne), België

Adres (address): Rue du Centre 99,4261, België

Telefoon (phone): 019 69 63 00 019 69 63 00

Fax (fax): 019 69 85 23 019 69 85 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEHOULET BOIS SA (ETS) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEHOULET BOIS SA (ETS) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEHOULET BOIS SA (ETS) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEHOULET BOIS SA (ETS) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEHOULET BOIS SA (ETS) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEHOULET BOIS SA (ETS) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEHOULET BOIS SA (ETS) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEHOULET BOIS SA (ETS) SA
Products information JEHOULET BOIS SA (ETS) SA

BTW identificatienummer (tax): BE05752685546
Ondernemingsnummer: 7291595458
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in JEHOULET BOIS SA (ETS) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEHOULET BOIS SA (ETS) SA
(Get full report from official database of BE for JEHOULET BOIS SA (ETS) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEHOULET BOIS SA (ETS) SA
Addition kinds of activities for JEHOULET BOIS SA (ETS) SA

07839900. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
22110605. Draperies en draperie stoffen, katoen | Draperies and drapery fabrics, cotton
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
34529907. Schroeven, metaal | Screws, metal
38239904. Vochtigheidsinstrumenten, industrieel proces type | Humidity instruments, industrial process type
38299907. Hydrometers, behalve industriële procestype | Hydrometers, except industrial process type
83610202. Jeugdcorrectiehuis | Juvenile correctional home

Werken bij JEHOULET BOIS SA (ETS) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEHOULET BOIS SA (ETS) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEHOULET BOIS SA (ETS) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEHOULET BOIS SA (ETS) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Agilitas Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

  • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van JEHOULET BOIS SA (ETS) SA in sociale netwerken
Look for responds of JEHOULET BOIS SA (ETS) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEHOULET BOIS SA (ETS) SA. Laat een reactie achter voor JEHOULET BOIS SA (ETS) SA. JEHOULET BOIS SA (ETS) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEHOULET BOIS SA (ETS) SA. Leave a respond for JEHOULET BOIS SA (ETS) SA. JEHOULET BOIS SA (ETS) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEHOULET BOIS SA (ETS) SA op de google maps. Adres en contacten JEHOULET BOIS SA (ETS) SA
Location of JEHOULET BOIS SA (ETS) SA on the google maps. Address and contacts of JEHOULET BOIS SA (ETS) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come JEHOULET BOIS SA (ETS) SA JEHOULET BOIS SA (ETS) SA: Theis Ets sprl | ART & COM SPRL | VDAB | Volontariat Charleroi asbl | Van De Vaerd, Patrick

Other related companies as JEHOULET BOIS SA (ETS) SA: Theis Ets sprl | ART & COM SPRL | VDAB | Volontariat Charleroi asbl | Van De Vaerd, Patrick

JEHOULET BOIS SA (ETS) SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Braives (Latinne), België. De volledige naam van het bedrijf is JEHOULET BOIS SA (ETS) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752685546. Het bedrijf JEHOULET BOIS SA (ETS) SA bevindt zich op het adres: Rue du Centre 99,4261. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JEHOULET BOIS SA (ETS) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEHOULET BOIS SA (ETS) SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEHOULET BOIS SA (ETS) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEHOULET BOIS SA (ETS) SA, openstaande posities, locatie van JEHOULET BOIS SA (ETS) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JEHOULET BOIS SA (ETS) SA is a company, that was registered 2016 in Braives (Latinne) region, Belgium. Full name of company is JEHOULET BOIS SA (ETS) SA, company assigned to the tax number BE05752685546. The company JEHOULET BOIS SA (ETS) SA is located at the address: Rue du Centre 99,4261. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JEHOULET BOIS SA (ETS) SA were not found.
The main activity of JEHOULET BOIS SA (ETS) SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEHOULET BOIS SA (ETS) SA is not available. You also can look at reviews of JEHOULET BOIS SA (ETS) SA, open positions, location of JEHOULET BOIS SA (ETS) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEHOULET BOIS SA (ETS) SA, Braives (Latinne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEHOULET BOIS SA (ETS) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEHOULET BOIS SA (ETS) SA, Braives (Latinne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEHOULET BOIS SA (ETS) SA, employees, financial statistics.