BELIK S.P.R.L

Contactgegevens BELIK S.P.R.L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELIK S.P.R.L: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELIK S.P.R.L

Regio (region): Waterloo, Brabant B-1410 - BE, België

Adres (address): Rue du Roussart 147, België

Telefoon (phone): 3223540097 3223540097

Fax (fax): +32 (58) 917-37-55 +32 (58) 917-37-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELIK S.P.R.L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELIK S.P.R.L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELIK S.P.R.L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELIK S.P.R.L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELIK S.P.R.L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELIK S.P.R.L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELIK S.P.R.L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELIK S.P.R.L
Products information BELIK S.P.R.L

BTW identificatienummer (tax): BE07128448486
Ondernemingsnummer: 4142089843
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 481,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BELIK S.P.R.L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELIK S.P.R.L
(Get full report from official database of BE for BELIK S.P.R.L)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELIK S.P.R.L
Addition kinds of activities for BELIK S.P.R.L

236199. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
20749902. Katoenzaadolie, gededeoriseerd | Cottonseed oil, deodorized
23230101. Boogbanden, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Bow ties, men's and boys': made from purchased materials
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
28210218. Styreen-acrylonitiele harsen | Styrene-acrylonitile resins
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
42260102. Petroleum- en chemische bulkstations en terminals te huur | Petroleum and chemical bulk stations and terminals for hire
73590103. Wasserette leasing | Laundry equipment leasing
76990508. Valve reparatie, industriële | Valve repair, industrial

Werken bij BELIK S.P.R.L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELIK S.P.R.L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELIK S.P.R.L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELIK S.P.R.L. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van BELIK S.P.R.L in sociale netwerken
Look for responds of BELIK S.P.R.L in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELIK S.P.R.L. Laat een reactie achter voor BELIK S.P.R.L. BELIK S.P.R.L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELIK S.P.R.L. Leave a respond for BELIK S.P.R.L. BELIK S.P.R.L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELIK S.P.R.L op de google maps. Adres en contacten BELIK S.P.R.L
Location of BELIK S.P.R.L on the google maps. Address and contacts of BELIK S.P.R.L

Andere gerelateerde bedrijven als come BELIK S.P.R.L BELIK S.P.R.L: Athenée Royal Serge Creuz | Au Divin SC | Gîte d'Etape | Seip B.V.B.A. | Fidiration Francophone de Canoe

Other related companies as BELIK S.P.R.L: Athenée Royal Serge Creuz | Au Divin SC | Gîte d'Etape | Seip B.V.B.A. | Fidiration Francophone de Canoe

BELIK S.P.R.L is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Waterloo, Brabant B-1410 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BELIK S.P.R.L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07128448486. Het bedrijf BELIK S.P.R.L bevindt zich op het adres: Rue du Roussart 147. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 481,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BELIK S.P.R.L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELIK S.P.R.L is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELIK S.P.R.L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELIK S.P.R.L, openstaande posities, locatie van BELIK S.P.R.L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELIK S.P.R.L is a company, that was registered 2006 in Waterloo, Brabant B-1410 - BE region, Belgium. Full name of company is BELIK S.P.R.L, company assigned to the tax number BE07128448486. The company BELIK S.P.R.L is located at the address: Rue du Roussart 147. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 481,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BELIK S.P.R.L were not found.
The main activity of BELIK S.P.R.L is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BELIK S.P.R.L is not available. You also can look at reviews of BELIK S.P.R.L, open positions, location of BELIK S.P.R.L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELIK S.P.R.L, Waterloo, Brabant B-1410 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELIK S.P.R.L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELIK S.P.R.L, Waterloo, Brabant B-1410 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELIK S.P.R.L, employees, financial statistics.