Au Divin SC

Contactgegevens Au Divin SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Au Divin SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Au Divin SC

Regio (region): Brussel (Sint-Joost-ten-node), België

Adres (address): Leuvensesteenweg 247,1210, België

Telefoon (phone): 02 732 02 32 02 732 02 32

Fax (fax): 02 732 26 22 02 732 26 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Au Divin SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Au Divin SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Au Divin SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Au Divin SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Au Divin SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Au Divin SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Au Divin SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Au Divin SC
Products information Au Divin SC

BTW identificatienummer (tax): BE03478790283
Ondernemingsnummer: 5089111328
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 415,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Au Divin SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Au Divin SC
(Get full report from official database of BE for Au Divin SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Au Divin SC
Addition kinds of activities for Au Divin SC

22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
22210000. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
33650000. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
50870103. Stoelen, hydraulisch | Chairs, hydraulic
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency
91990000. Overheid, nec | General government, nec
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.
95329901. Landherontwikkelingsbureau, overheid | Land redevelopment agency, government

Werken bij Au Divin SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Au Divin SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Au Divin SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Au Divin SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

Zoek naar antwoorden van Au Divin SC in sociale netwerken
Look for responds of Au Divin SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Au Divin SC. Laat een reactie achter voor Au Divin SC. Au Divin SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Au Divin SC. Leave a respond for Au Divin SC. Au Divin SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Au Divin SC op de google maps. Adres en contacten Au Divin SC
Location of Au Divin SC on the google maps. Address and contacts of Au Divin SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Au Divin SC Au Divin SC: Bombaert P | Brähler ICS BVBA | ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF | Dasnois Patrice | SEA STAR INTERNATIONAL NV

Other related companies as Au Divin SC: Bombaert P | Brähler ICS BVBA | ALGEMEEN LEKZOEKBEDRIJF | Dasnois Patrice | SEA STAR INTERNATIONAL NV

Au Divin SC is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Joost-ten-node), België. De volledige naam van het bedrijf is Au Divin SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03478790283. Het bedrijf Au Divin SC bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 247,1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 415,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Au Divin SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Au Divin SC is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Au Divin SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Au Divin SC, openstaande posities, locatie van Au Divin SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Au Divin SC is a company, that was registered 2012 in Brussel (Sint-Joost-ten-node) region, Belgium. Full name of company is Au Divin SC, company assigned to the tax number BE03478790283. The company Au Divin SC is located at the address: Leuvensesteenweg 247,1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 415,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Au Divin SC were not found.
The main activity of Au Divin SC is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Au Divin SC is not available. You also can look at reviews of Au Divin SC, open positions, location of Au Divin SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Au Divin SC, Brussel (Sint-Joost-ten-node): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Au Divin SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Au Divin SC, Brussel (Sint-Joost-ten-node): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Au Divin SC, employees, financial statistics.