BASSE SAMBRE E.R.I. sa

Contactgegevens BASSE SAMBRE E.R.I. sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASSE SAMBRE E.R.I. sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASSE SAMBRE E.R.I. sa

Regio (region): Moustier sur Sambre 5190 - BE, België

Adres (address): Place de la Gare 13, België

Telefoon (phone): + 32 71 78 60 31 + 32 71 78 60 31

Fax (fax): +32 (87) 261-82-69 +32 (87) 261-82-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASSE SAMBRE E.R.I. sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASSE SAMBRE E.R.I. sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASSE SAMBRE E.R.I. sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASSE SAMBRE E.R.I. sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASSE SAMBRE E.R.I. sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASSE SAMBRE E.R.I. sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASSE SAMBRE E.R.I. sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASSE SAMBRE E.R.I. sa
Products information BASSE SAMBRE E.R.I. sa

BTW identificatienummer (tax): BE02982208251
Ondernemingsnummer: 5559326171
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BASSE SAMBRE E.R.I. sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASSE SAMBRE E.R.I. sa
(Get full report from official database of BE for BASSE SAMBRE E.R.I. sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASSE SAMBRE E.R.I. sa
Addition kinds of activities for BASSE SAMBRE E.R.I. sa

7537. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
07230104. Vlasbehandeling | Flax retting services
28340502. Belladonna farmaceutische preparaten | Belladonna pharmaceutical preparations
36480000. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
82449901. Business College of School | Business college or school

Werken bij BASSE SAMBRE E.R.I. sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASSE SAMBRE E.R.I. sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASSE SAMBRE E.R.I. sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASSE SAMBRE E.R.I. sa. Looking for open vacancies in other companies

  • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

Zoek naar antwoorden van BASSE SAMBRE E.R.I. sa in sociale netwerken
Look for responds of BASSE SAMBRE E.R.I. sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASSE SAMBRE E.R.I. sa. Laat een reactie achter voor BASSE SAMBRE E.R.I. sa. BASSE SAMBRE E.R.I. sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASSE SAMBRE E.R.I. sa. Leave a respond for BASSE SAMBRE E.R.I. sa. BASSE SAMBRE E.R.I. sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASSE SAMBRE E.R.I. sa op de google maps. Adres en contacten BASSE SAMBRE E.R.I. sa
Location of BASSE SAMBRE E.R.I. sa on the google maps. Address and contacts of BASSE SAMBRE E.R.I. sa

Andere gerelateerde bedrijven als come BASSE SAMBRE E.R.I. sa BASSE SAMBRE E.R.I. sa: Van Belle SPRL | Qualitijd BVBA | BOIS-PAUL ANDRE SA | Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. | PHC International

Other related companies as BASSE SAMBRE E.R.I. sa: Van Belle SPRL | Qualitijd BVBA | BOIS-PAUL ANDRE SA | Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. | PHC International

BASSE SAMBRE E.R.I. sa is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Moustier sur Sambre 5190 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BASSE SAMBRE E.R.I. sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02982208251. Het bedrijf BASSE SAMBRE E.R.I. sa bevindt zich op het adres: Place de la Gare 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BASSE SAMBRE E.R.I. sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BASSE SAMBRE E.R.I. sa is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASSE SAMBRE E.R.I. sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASSE SAMBRE E.R.I. sa, openstaande posities, locatie van BASSE SAMBRE E.R.I. sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BASSE SAMBRE E.R.I. sa is a company, that was registered 1997 in Moustier sur Sambre 5190 - BE region, Belgium. Full name of company is BASSE SAMBRE E.R.I. sa, company assigned to the tax number BE02982208251. The company BASSE SAMBRE E.R.I. sa is located at the address: Place de la Gare 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BASSE SAMBRE E.R.I. sa were not found.
The main activity of BASSE SAMBRE E.R.I. sa is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BASSE SAMBRE E.R.I. sa is not available. You also can look at reviews of BASSE SAMBRE E.R.I. sa, open positions, location of BASSE SAMBRE E.R.I. sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASSE SAMBRE E.R.I. sa, Moustier sur Sambre 5190 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASSE SAMBRE E.R.I. sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASSE SAMBRE E.R.I. sa, Moustier sur Sambre 5190 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASSE SAMBRE E.R.I. sa, employees, financial statistics.