Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.

Contactgegevens Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Akkerhage 10, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 2415211 (09) 2415211

Fax (fax): (09) 2205035 (09) 2205035

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bedrijven Centrum Regio Gent N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bedrijven Centrum Regio Gent N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bedrijven Centrum Regio Gent N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bedrijven Centrum Regio Gent N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.
Products information Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08652801513
Ondernemingsnummer: 9179870605
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.
(Get full report from official database of BE for Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.
Addition kinds of activities for Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.

227399. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
295101. Plaveiselblokken | Paving blocks
362100. Motoren en generatoren | Motors and generators
679999. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
865100. Politieke organisaties | Political organizations
14590203. Kyaniet mijnbouw | Kyanite mining
20770102. Veermaaltijd, behalve als diervoeder | Feather meal, except as animal feed
22620203. Brandbestendig afwerking: kunstmatige en zijden breedweefsel | Fire resistance finishing: manmade and silk broadwoven
36630111. Transmitter-ontvangers, radio | Transmitter-receivers, radio
39910101. Duw bezems | Push brooms

Werken bij Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

Zoek naar antwoorden van Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.. Laat een reactie achter voor Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.. Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.. Leave a respond for Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.. Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. op de google maps. Adres en contacten Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.
Location of Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. on the google maps. Address and contacts of Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.: Norton | Brouwers F | MeryTherm SA | Cover BVBA | Imagination In Motion

Other related companies as Bedrijven Centrum Regio Gent N.V.: Norton | Brouwers F | MeryTherm SA | Cover BVBA | Imagination In Motion

Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bedrijven Centrum Regio Gent N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08652801513. Het bedrijf Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. bevindt zich op het adres: Akkerhage 10, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bedrijven Centrum Regio Gent N.V., openstaande posities, locatie van Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bedrijven Centrum Regio Gent N.V., company assigned to the tax number BE08652801513. The company Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. is located at the address: Akkerhage 10, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. were not found.
The main activity of Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. is not available. You also can look at reviews of Bedrijven Centrum Regio Gent N.V., open positions, location of Bedrijven Centrum Regio Gent N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bedrijven Centrum Regio Gent N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bedrijven Centrum Regio Gent N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bedrijven Centrum Regio Gent N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bedrijven Centrum Regio Gent N.V., employees, financial statistics.