BAL, JEAN-PIERRE

Contactgegevens BAL, JEAN-PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAL, JEAN-PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAL, JEAN-PIERRE

Regio (region): BRASSCHAAT BELGIUM B - 2930 - BE, België

Adres (address): 59 Bloemenlei, België

Telefoon (phone): 32 3 653 14 90 32 3 653 14 90

Fax (fax): 32 3 653 14 90 32 3 653 14 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAL, JEAN-PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAL, JEAN-PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAL, JEAN-PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAL, JEAN-PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAL, JEAN-PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAL, JEAN-PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAL, JEAN-PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAL, JEAN-PIERRE
Products information BAL, JEAN-PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE04158843994
Ondernemingsnummer: 8805786132
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 368,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BAL, JEAN-PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAL, JEAN-PIERRE
(Get full report from official database of BE for BAL, JEAN-PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAL, JEAN-PIERRE
Addition kinds of activities for BAL, JEAN-PIERRE

209799. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
306911. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
348399. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
20450101. Biscuitmeel, bereid: van gekochte bloem | Biscuit flour, prepared: from purchased flour
51130305. Fiber blikjes en drums | Fiber cans and drums

Werken bij BAL, JEAN-PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAL, JEAN-PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAL, JEAN-PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAL, JEAN-PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • parkwachter (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van BAL, JEAN-PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of BAL, JEAN-PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAL, JEAN-PIERRE. Laat een reactie achter voor BAL, JEAN-PIERRE. BAL, JEAN-PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAL, JEAN-PIERRE. Leave a respond for BAL, JEAN-PIERRE. BAL, JEAN-PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAL, JEAN-PIERRE op de google maps. Adres en contacten BAL, JEAN-PIERRE
Location of BAL, JEAN-PIERRE on the google maps. Address and contacts of BAL, JEAN-PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come BAL, JEAN-PIERRE BAL, JEAN-PIERRE: DURAVIT Belux BVBA | Mechels Verhuisbedrijf | DE BORGER CVBA | Chielens B.V.B.A. | Nations Unies

Other related companies as BAL, JEAN-PIERRE: DURAVIT Belux BVBA | Mechels Verhuisbedrijf | DE BORGER CVBA | Chielens B.V.B.A. | Nations Unies

BAL, JEAN-PIERRE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio BRASSCHAAT BELGIUM B - 2930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BAL, JEAN-PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04158843994. Het bedrijf BAL, JEAN-PIERRE bevindt zich op het adres: 59 Bloemenlei. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 368,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BAL, JEAN-PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAL, JEAN-PIERRE is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAL, JEAN-PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAL, JEAN-PIERRE, openstaande posities, locatie van BAL, JEAN-PIERRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAL, JEAN-PIERRE is a company, that was registered 2003 in BRASSCHAAT BELGIUM B - 2930 - BE region, Belgium. Full name of company is BAL, JEAN-PIERRE, company assigned to the tax number BE04158843994. The company BAL, JEAN-PIERRE is located at the address: 59 Bloemenlei. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 368,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BAL, JEAN-PIERRE were not found.
The main activity of BAL, JEAN-PIERRE is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAL, JEAN-PIERRE is not available. You also can look at reviews of BAL, JEAN-PIERRE, open positions, location of BAL, JEAN-PIERRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAL, JEAN-PIERRE, BRASSCHAAT BELGIUM B - 2930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAL, JEAN-PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAL, JEAN-PIERRE, BRASSCHAAT BELGIUM B - 2930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAL, JEAN-PIERRE, employees, financial statistics.