Automatic Industries NV

Contactgegevens Automatic Industries NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Automatic Industries NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Automatic Industries NV

Regio (region): Hoboken (Antwerp), Antwerp B2630 - BE, België

Adres (address): Maria Henriettalei 33, België

Telefoon (phone): 3238254427 3238254427

Fax (fax): +32 (51) 739-15-57 +32 (51) 739-15-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Automatic Industries NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Automatic Industries NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Automatic Industries NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Automatic Industries NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Automatic Industries NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Automatic Industries NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Automatic Industries NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Automatic Industries NV
Products information Automatic Industries NV

BTW identificatienummer (tax): BE03181335449
Ondernemingsnummer: 8163360595
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Automatic Industries NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Automatic Industries NV
(Get full report from official database of BE for Automatic Industries NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Automatic Industries NV
Addition kinds of activities for Automatic Industries NV

505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
28920212. Nitromethaan, nm (explosief) | Nitromethane, nm (explosive)
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
35310811. Rakes, land clearing: mechanisch | Rakes, land clearing: mechanical
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain
39319904. ocarina | Ocarinas
51130306. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
80710000. Medische laboratoria | Medical laboratories
83610301. Doven of blind huis | Deaf or blind home

Werken bij Automatic Industries NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Automatic Industries NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Automatic Industries NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Automatic Industries NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

Zoek naar antwoorden van Automatic Industries NV in sociale netwerken
Look for responds of Automatic Industries NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Automatic Industries NV. Laat een reactie achter voor Automatic Industries NV. Automatic Industries NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Automatic Industries NV. Leave a respond for Automatic Industries NV. Automatic Industries NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Automatic Industries NV op de google maps. Adres en contacten Automatic Industries NV
Location of Automatic Industries NV on the google maps. Address and contacts of Automatic Industries NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Automatic Industries NV Automatic Industries NV: De Graeve SA | P DE GREEF MEDAILLES SPRL | Euro Computer Systems BVBA | Trafic & Stationnement SA | Andes Pacifico

Other related companies as Automatic Industries NV: De Graeve SA | P DE GREEF MEDAILLES SPRL | Euro Computer Systems BVBA | Trafic & Stationnement SA | Andes Pacifico

Automatic Industries NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Hoboken (Antwerp), Antwerp B2630 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Automatic Industries NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181335449. Het bedrijf Automatic Industries NV bevindt zich op het adres: Maria Henriettalei 33. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Automatic Industries NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Automatic Industries NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Automatic Industries NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Automatic Industries NV, openstaande posities, locatie van Automatic Industries NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Automatic Industries NV is a company, that was registered 2016 in Hoboken (Antwerp), Antwerp B2630 - BE region, Belgium. Full name of company is Automatic Industries NV, company assigned to the tax number BE03181335449. The company Automatic Industries NV is located at the address: Maria Henriettalei 33. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Automatic Industries NV were not found.
The main activity of Automatic Industries NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Automatic Industries NV is not available. You also can look at reviews of Automatic Industries NV, open positions, location of Automatic Industries NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Automatic Industries NV, Hoboken (Antwerp), Antwerp B2630 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Automatic Industries NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Automatic Industries NV, Hoboken (Antwerp), Antwerp B2630 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Automatic Industries NV, employees, financial statistics.