P DE GREEF MEDAILLES SPRL

Contactgegevens P DE GREEF MEDAILLES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P DE GREEF MEDAILLES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

P DE GREEF MEDAILLES SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Prosper Matthijsstraat 16-18,1190, België

Telefoon (phone): 02 511 75 18 02 511 75 18

Fax (fax): 02 514 59 90 02 514 59 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P DE GREEF MEDAILLES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P DE GREEF MEDAILLES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P DE GREEF MEDAILLES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P DE GREEF MEDAILLES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P DE GREEF MEDAILLES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P DE GREEF MEDAILLES SPRL
Products information P DE GREEF MEDAILLES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09150756835
Ondernemingsnummer: 1465545654
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in P DE GREEF MEDAILLES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P DE GREEF MEDAILLES SPRL
(Get full report from official database of BE for P DE GREEF MEDAILLES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor P DE GREEF MEDAILLES SPRL
Addition kinds of activities for P DE GREEF MEDAILLES SPRL

606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
35560211. Aardappelschilfers, elektrisch | Potato peelers, electric
37219900. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
39490902. Netten: badmintom, volleybal, tennis, enz. | Nets: badmintom, volleyball, tennis, etc.
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec
56999901. Caps en toga's (academische kleding) | Caps and gowns (academic vestments)

Werken bij P DE GREEF MEDAILLES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P DE GREEF MEDAILLES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • Chauffeur CE - walking floor of afzetcontainers - hoog loon! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U wordt ingezet als chauffeur van een walking floor (hydraulische achterklep) of afzetcontainers met aanhangwagen (haaksysteem). Voor de walking floor: u bent bestuurder én belader. Op een kwartier ben je gelost, maar dan ruim je nadien ook de restjes op in de oplegger. Het zijn vooral dagritten tussen de 2 sites van het bedrijf, Brussel is zowat het verste dat je moet rijden. Voor de afzetcontainers: ophalen/leveren afzetcontainers voor houtafval, gans Belgie + N-Fr.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Marketing - Student job (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Studaro

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van P DE GREEF MEDAILLES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of P DE GREEF MEDAILLES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Laat een reactie achter voor P DE GREEF MEDAILLES SPRL. P DE GREEF MEDAILLES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Leave a respond for P DE GREEF MEDAILLES SPRL. P DE GREEF MEDAILLES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P DE GREEF MEDAILLES SPRL op de google maps. Adres en contacten P DE GREEF MEDAILLES SPRL
Location of P DE GREEF MEDAILLES SPRL on the google maps. Address and contacts of P DE GREEF MEDAILLES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come P DE GREEF MEDAILLES SPRL P DE GREEF MEDAILLES SPRL: AirCon Service Waeco | Jeu de Dames | Lemmens Cablerie-Corderie | Giulia F | De Bie-Veba N.V.

Other related companies as P DE GREEF MEDAILLES SPRL: AirCon Service Waeco | Jeu de Dames | Lemmens Cablerie-Corderie | Giulia F | De Bie-Veba N.V.

P DE GREEF MEDAILLES SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is P DE GREEF MEDAILLES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09150756835. Het bedrijf P DE GREEF MEDAILLES SPRL bevindt zich op het adres: Prosper Matthijsstraat 16-18,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in P DE GREEF MEDAILLES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P DE GREEF MEDAILLES SPRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P DE GREEF MEDAILLES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P DE GREEF MEDAILLES SPRL, openstaande posities, locatie van P DE GREEF MEDAILLES SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P DE GREEF MEDAILLES SPRL is a company, that was registered 2008 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is P DE GREEF MEDAILLES SPRL, company assigned to the tax number BE09150756835. The company P DE GREEF MEDAILLES SPRL is located at the address: Prosper Matthijsstraat 16-18,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in P DE GREEF MEDAILLES SPRL were not found.
The main activity of P DE GREEF MEDAILLES SPRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of P DE GREEF MEDAILLES SPRL is not available. You also can look at reviews of P DE GREEF MEDAILLES SPRL, open positions, location of P DE GREEF MEDAILLES SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P DE GREEF MEDAILLES SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P DE GREEF MEDAILLES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P DE GREEF MEDAILLES SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P DE GREEF MEDAILLES SPRL, employees, financial statistics.