Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen

Contactgegevens Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen

Regio (region): Oudenaarde, Eur 9700 - BE, België

Adres (address): Devosstraat 22, België

Telefoon (phone): 32 477 65 03 61 32 477 65 03 61

Fax (fax): 32 70 23 37 71 32 70 23 37 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen
Products information Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen

BTW identificatienummer (tax): BE02813842773
Ondernemingsnummer: 2687225341
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen
(Get full report from official database of BE for Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen
Addition kinds of activities for Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen

5142. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
5399. Diverse algemene koopwaar | Miscellaneous general merchandise
20150905. Pastrami, pluimvee | Pastrami, poultry
25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
33150000. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
80999907. Osteoporose centrum | Osteoporosis center

Werken bij Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

  • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

  • Flexijob voor toogbediening WEEKEND (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Café Galgenhuis

    Type: Flexijob

    Wij zoeken flexijobbers voor het weekend! U hebt ervaring. U kan vlot pinten tappen en ook uitschenken vanuit fles. Tevens staat u in voor een goede toogwerking: lege bakken stockeren, leeggoed sorteren, toog aanvullen, opruimen, glazen afwassen en afdrogen,... U kan bovendien in 1 wip een vat vervangen. U bent stressbestendig & stelt klanttevredenheid als prioriteit.

Zoek naar antwoorden van Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen in sociale netwerken
Look for responds of Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen. Laat een reactie achter voor Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen. Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen. Leave a respond for Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen. Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen op de google maps. Adres en contacten Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen
Location of Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen on the google maps. Address and contacts of Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen: Drukkerij Grafix | Verlinden NV | DE WITTE HOEVE-VILLA D'ESTE BVBA | Roland Baartscheer | Verdonck

Other related companies as Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen: Drukkerij Grafix | Verlinden NV | DE WITTE HOEVE-VILLA D'ESTE BVBA | Roland Baartscheer | Verdonck

Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Oudenaarde, Eur 9700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02813842773. Het bedrijf Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen bevindt zich op het adres: Devosstraat 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen, openstaande posities, locatie van Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen is a company, that was registered 1996 in Oudenaarde, Eur 9700 - BE region, Belgium. Full name of company is Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen, company assigned to the tax number BE02813842773. The company Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen is located at the address: Devosstraat 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen were not found.
The main activity of Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen is not available. You also can look at reviews of Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen, open positions, location of Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen, Oudenaarde, Eur 9700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen, Oudenaarde, Eur 9700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto-Motorrijschool Vlaamse Ardennen, employees, financial statistics.