Roland Baartscheer

Contactgegevens Roland Baartscheer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roland Baartscheer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roland Baartscheer

Regio (region): Peer 3990 - BE, België

Adres (address): Lillerbaan 60, België

Telefoon (phone): 32 11 611964 32 11 611964

Fax (fax): +32 (60) 608-58-42 +32 (60) 608-58-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roland Baartscheer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roland Baartscheer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roland Baartscheer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roland Baartscheer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roland Baartscheer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roland Baartscheer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roland Baartscheer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roland Baartscheer
Products information Roland Baartscheer

BTW identificatienummer (tax): BE02125274658
Ondernemingsnummer: 7884033203
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Roland Baartscheer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roland Baartscheer
(Get full report from official database of BE for Roland Baartscheer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roland Baartscheer
Addition kinds of activities for Roland Baartscheer

8063. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
208500. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
01739900. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
20539900. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
51690501. Kleefstoffen, chemische | Adhesives, chemical

Werken bij Roland Baartscheer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roland Baartscheer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roland Baartscheer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roland Baartscheer. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van Roland Baartscheer in sociale netwerken
Look for responds of Roland Baartscheer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roland Baartscheer. Laat een reactie achter voor Roland Baartscheer. Roland Baartscheer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roland Baartscheer. Leave a respond for Roland Baartscheer. Roland Baartscheer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roland Baartscheer op de google maps. Adres en contacten Roland Baartscheer
Location of Roland Baartscheer on the google maps. Address and contacts of Roland Baartscheer

Andere gerelateerde bedrijven als come Roland Baartscheer Roland Baartscheer: Van Elsen Liesbeth | MARTENS JAN | Dierengeneeskundig Expertise- & Adviesbureau | Solid Wood BVBA | Attica

Other related companies as Roland Baartscheer: Van Elsen Liesbeth | MARTENS JAN | Dierengeneeskundig Expertise- & Adviesbureau | Solid Wood BVBA | Attica

Roland Baartscheer is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Peer 3990 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Roland Baartscheer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02125274658. Het bedrijf Roland Baartscheer bevindt zich op het adres: Lillerbaan 60. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Roland Baartscheer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roland Baartscheer is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roland Baartscheer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roland Baartscheer, openstaande posities, locatie van Roland Baartscheer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Roland Baartscheer is a company, that was registered 1985 in Peer 3990 - BE region, Belgium. Full name of company is Roland Baartscheer, company assigned to the tax number BE02125274658. The company Roland Baartscheer is located at the address: Lillerbaan 60. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Roland Baartscheer were not found.
The main activity of Roland Baartscheer is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Roland Baartscheer is not available. You also can look at reviews of Roland Baartscheer, open positions, location of Roland Baartscheer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roland Baartscheer, Peer 3990 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roland Baartscheer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roland Baartscheer, Peer 3990 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roland Baartscheer, employees, financial statistics.