BBDO/BC

Contactgegevens BBDO/BC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBDO/BC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBDO/BC

Regio (region): 1160, Brussel - BE, België

Adres (address): Waversesteenweg 1509, België

Telefoon (phone): +32 (65) 652-87-54 +32 (65) 652-87-54

Fax (fax): 32 2 421 23 01 32 2 421 23 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBDO/BC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBDO/BC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBDO/BC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBDO/BC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBDO/BC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBDO/BC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBDO/BC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBDO/BC
Products information BBDO/BC

BTW identificatienummer (tax): BE03830352783
Ondernemingsnummer: 4596923828
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BBDO/BC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBDO/BC
(Get full report from official database of BE for BBDO/BC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBDO/BC
Addition kinds of activities for BBDO/BC

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
35339902. Gasveldmachines en -apparatuur | Gas field machinery and equipment
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
63510103. Afronding van de opdracht garandeert de binding | Job completion guarantee bonding

Werken bij BBDO/BC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBDO/BC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBDO/BC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBDO/BC. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Magazijnier brouwerij (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij zijn we op zoek naar een magazijnier. Smaakt deze job naar meer, lees dan snel verder: Wat behoort er tot jouw takenpakket: Het correct afnemen van volle paletten bier die uit de afvulzaal komen, je plaatst deze vervolgens op hun juiste locatie Klaarzetten van bestellingen. Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck Bedienen van klanten in de drive-inn Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • student verkoper herfstvakantie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob tijdens de herstvakantie 2018? Voor een zeer mooie koekjes- en chocolade winkel te Brugge zoeken wij dynamische studenten Taken klantenonthaal, degustaties van producten, advies winkelinrichting, productuitstalling, ontvangst leveringen, voorraadbeheer afrekenen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van BBDO/BC in sociale netwerken
Look for responds of BBDO/BC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBDO/BC. Laat een reactie achter voor BBDO/BC. BBDO/BC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBDO/BC. Leave a respond for BBDO/BC. BBDO/BC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBDO/BC op de google maps. Adres en contacten BBDO/BC
Location of BBDO/BC on the google maps. Address and contacts of BBDO/BC

Andere gerelateerde bedrijven als come BBDO/BC BBDO/BC: Lacra Lifestyle NV | Stanford BVBA | Bammens M | A1 Bat SA | Noesen N.V.

Other related companies as BBDO/BC: Lacra Lifestyle NV | Stanford BVBA | Bammens M | A1 Bat SA | Noesen N.V.

BBDO/BC is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio 1160, Brussel - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BBDO/BC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03830352783. Het bedrijf BBDO/BC bevindt zich op het adres: Waversesteenweg 1509. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BBDO/BC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BBDO/BC is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBDO/BC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBDO/BC, openstaande posities, locatie van BBDO/BC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BBDO/BC is a company, that was registered 1989 in 1160, Brussel - BE region, Belgium. Full name of company is BBDO/BC, company assigned to the tax number BE03830352783. The company BBDO/BC is located at the address: Waversesteenweg 1509. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BBDO/BC were not found.
The main activity of BBDO/BC is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BBDO/BC is not available. You also can look at reviews of BBDO/BC, open positions, location of BBDO/BC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBDO/BC, 1160, Brussel - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBDO/BC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBDO/BC, 1160, Brussel - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBDO/BC, employees, financial statistics.