A1 Bat SA

Contactgegevens A1 Bat SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A1 Bat SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A1 Bat SA

Regio (region): Charleroi (Ransart), België

Adres (address): Rue de la Station 164,6043, België

Telefoon (phone): 071 35 26 82; 0475 83 19 13 071 35 26 82; 0475 83 19 13

Fax (fax): 071 35 05 33; 071 35 26 82 071 35 05 33; 071 35 26 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A1 Bat SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A1 Bat SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A1 Bat SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A1 Bat SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A1 Bat SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A1 Bat SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A1 Bat SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A1 Bat SA
Products information A1 Bat SA

BTW identificatienummer (tax): BE06246795654
Ondernemingsnummer: 1860778808
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A1 Bat SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A1 Bat SA
(Get full report from official database of BE for A1 Bat SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A1 Bat SA
Addition kinds of activities for A1 Bat SA

227303. Kunst pleinen | Art squares
763101. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
17420103. Mantelwerk | Mantel work
24119902. Laatste blokken, hout: gekapt of gescheurd | Last blocks, wood: hewn or riven
28920214. Nitrosugars (explosieve) | Nitrosugars (explosive)
36610106. Schakelapparatuur, telefoon | Switching equipment, telephone
36740300. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
50319908. spaanplaat | Particleboard

Werken bij A1 Bat SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A1 Bat SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A1 Bat SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A1 Bat SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van A1 Bat SA in sociale netwerken
Look for responds of A1 Bat SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A1 Bat SA. Laat een reactie achter voor A1 Bat SA. A1 Bat SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A1 Bat SA. Leave a respond for A1 Bat SA. A1 Bat SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A1 Bat SA op de google maps. Adres en contacten A1 Bat SA
Location of A1 Bat SA on the google maps. Address and contacts of A1 Bat SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A1 Bat SA A1 Bat SA: D'Aout Olivier | Brochage Renaître ASBL | Hollywood Show Promotion | olivier mathy | AITEC B.V.B.A.

Other related companies as A1 Bat SA: D'Aout Olivier | Brochage Renaître ASBL | Hollywood Show Promotion | olivier mathy | AITEC B.V.B.A.

A1 Bat SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Charleroi (Ransart), België. De volledige naam van het bedrijf is A1 Bat SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06246795654. Het bedrijf A1 Bat SA bevindt zich op het adres: Rue de la Station 164,6043. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A1 Bat SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A1 Bat SA is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A1 Bat SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A1 Bat SA, openstaande posities, locatie van A1 Bat SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A1 Bat SA is a company, that was registered 2001 in Charleroi (Ransart) region, Belgium. Full name of company is A1 Bat SA, company assigned to the tax number BE06246795654. The company A1 Bat SA is located at the address: Rue de la Station 164,6043. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A1 Bat SA were not found.
The main activity of A1 Bat SA is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A1 Bat SA is not available. You also can look at reviews of A1 Bat SA, open positions, location of A1 Bat SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A1 Bat SA, Charleroi (Ransart): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A1 Bat SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A1 Bat SA, Charleroi (Ransart): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A1 Bat SA, employees, financial statistics.