Armand Burguet

Contactgegevens Armand Burguet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Armand Burguet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Armand Burguet

Regio (region): B-1331 - Rosieres - Belgium, België

Adres (address): 15 rue du Panorama, België

Telefoon (phone): +32-2 653 94 37 +32-2 653 94 37

Fax (fax): +32-2 652 26 34 +32-2 652 26 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Armand Burguet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Armand Burguet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Armand Burguet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Armand Burguet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Armand Burguet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Armand Burguet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Armand Burguet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Armand Burguet
Products information Armand Burguet

BTW identificatienummer (tax): BE03326080322
Ondernemingsnummer: 9634155273
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Armand Burguet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Armand Burguet
(Get full report from official database of BE for Armand Burguet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Armand Burguet
Addition kinds of activities for Armand Burguet

14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
23859900. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
48320100. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
59991604. Kerstverlichting en decoraties | Christmas lights and decorations

Werken bij Armand Burguet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Armand Burguet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Armand Burguet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Armand Burguet. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

    Type: Studentenjob

    maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van Armand Burguet in sociale netwerken
Look for responds of Armand Burguet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Armand Burguet. Laat een reactie achter voor Armand Burguet. Armand Burguet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Armand Burguet. Leave a respond for Armand Burguet. Armand Burguet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Armand Burguet op de google maps. Adres en contacten Armand Burguet
Location of Armand Burguet on the google maps. Address and contacts of Armand Burguet

Andere gerelateerde bedrijven als come Armand Burguet Armand Burguet: Publicia | Grapheco SC | HOME ELECTRO SERVICE BVBA | AUSA EUROPE SPECIAL STEELS | Jean-Pol Dupont

Other related companies as Armand Burguet: Publicia | Grapheco SC | HOME ELECTRO SERVICE BVBA | AUSA EUROPE SPECIAL STEELS | Jean-Pol Dupont

Armand Burguet is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio B-1331 - Rosieres - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Armand Burguet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03326080322. Het bedrijf Armand Burguet bevindt zich op het adres: 15 rue du Panorama. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Armand Burguet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Armand Burguet is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Armand Burguet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Armand Burguet, openstaande posities, locatie van Armand Burguet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Armand Burguet is a company, that was registered 1986 in B-1331 - Rosieres - Belgium region, Belgium. Full name of company is Armand Burguet, company assigned to the tax number BE03326080322. The company Armand Burguet is located at the address: 15 rue du Panorama. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Armand Burguet were not found.
The main activity of Armand Burguet is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Armand Burguet is not available. You also can look at reviews of Armand Burguet, open positions, location of Armand Burguet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Armand Burguet, B-1331 - Rosieres - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Armand Burguet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Armand Burguet, B-1331 - Rosieres - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Armand Burguet, employees, financial statistics.